28.2.2011

Raportoinnista vielä

Kristel pääblogissa on ilmoittanut raportointiohjeeksi, että tiistaina aamulla pitää viimeisetkin grammat ilmoittaa. Minä olen varautunut siten, että olen huomenna lomalla ;-) ja herään kuuden maissa kirjaamaan tuloksia. Käyn läpi kaikki ilmoitetut työt vielä uudelleen, jotta saan poistettua mahdolliset virheet.

Haluaisin, että viimeisetkin grammat raportoidaan tänne viimeistään klo 8 huomenna 1.3., mutta työn olisi pitänyt valmistua tämän päivän puolella, 23:59:59 riittää...

Toivottavasti kukaan ei saa rasitusvammoja loppukirin takia, ja toivottavasti hermotkin kestävät! Ja muistakaa - tämä on vain leikkiä, verenmaku suussa ei kannata raahautua viimeisten grammojen maaliviivoille.

3 kommenttia:

juuli kirjoitti...

Muut blogit ilmoittavat, että klo 18 mennessä. Oletko ihan varma?

Kristel kirjoitti...

Juuli, apuemot voivat omien aikataulujensa puitteissa pyytää ilmoittamaan viimeisiä grammoja. Minulle pääasia on, että kaikkien apuemojen loppuraportti varmasti tulee 1.3.

juuli kirjoitti...

Jaa, kiitos tiedosta. Vähän harmittaa kun tulee niin kiire tilityksen kanssa. Olisi helpompaa jos aikaa olisi iltaan niin kuin monessa blogissa.