28.2.2011

Raijiksen viides ja kuudes valmis


Viimeisiksi hamsteritöikseni sain aikaan parit tumput. Nämä on neulottu Jannesta kolmosen puikoilla. Isommat eli oikeanpuoleiset painaa 64 grammaa ja vasemmanpuoleiset 55 grammaa.
Sain siis aikaan kuusi projektia ja kulutin melkein 600 g lankaa (597 g). Ihan ok näin, vaikka jos tuo yksi villatakkihomma ei olisi tökkinyt (meni purkamiseksi) niin tulos olisi voinut olla ihan toinen. Nämä tumput valmistuivat jo eilen ihan hyvissä ajoin, ja olisin ehtinyt vielä tehdä jotain mutta en päässyt itseni kans yhteisymmärrykseen siitä että mitä. Niinpä jatkan tänään kun kerkiän tammikuussa vähän kesken jäänyttä Kidsilk-jakkua joka xl-kokoisenakaan ei taida painaa sataa grammaa....
Joka tapauksessa oli kivaa olla taas mukana kisassa eikä mulla ole aikomusta mennä lankakaupoille lähitulevaisuudessakaan, niin että jos hamsterointi jatkuu pudotuspelinä niinkuin joskus ennen niin mukana pysytään! Kiitoksia kumminkin Rouva Ylihamsterittarelle sekä Apuemoille ja kaikille Hamsterisiskoille, kanssaneulojille!

Ei kommentteja: