5.2.2011

Lisää grammoja ropisee


Ja taas yksi tällainen. Tämä neliö painaa 33 grammaa.

Saldo avattu

Sain nämä lapaset valmiiksi myöhään torstaina, eilen oli ihan liian harmaata joten otin kuvat vasta tänään.


Lankaa kului huikeat 70 grammaa, tarkemmat tiedot ja enemmän kuvia täällä.

Ensimmäiset sukat valmiina

Ensimmäinen valmistunut työ on sukat Seiskaveikasta kuopukselle. Sukat ovat kokoa 25/26 ja lankaa niihin meni 57 g. Lapsen villasukkapula ei tosin tästä helpottanut, koska eihän nuo paksut sukat mahtuneet talvikenkiin. Täytyy siis tehdä vielä toisetkin sukat ohuemmasta langasta, mutta toivottavasti paksut villasukat mahtuvat edes kumisaappaisiin.

Aloitettuna on yksi kauluri ja palmikkosukat. Mulla on tällainen taktiikka että pitää olla mahdollisimman monta työtä kesken niin aina on tilanteeseen ja mielialaan sopiva keskeneräinen neule :-)

4.2.2011

Kesävoi-sukat

Ensimmäinen hamsterisukkaparini valmistui juuri. Ne ovat keltaiset pitsisukat, jotka on neulottu Ilona Korhosen ja Jenni Östermanin Neulekirjan ohjeella Kesävoi-sukat. Sukkani ovat kokoa 39-40 ja niihin kului 70 grammaa Shibuiknitsin Sock-lankaa.

Ja lisää grammoja ropisee


Jep, ja mitäkö tein? Samanlaista kuin viimeksi. 33 grammaa tällä kertaa.

Ensimmäinen, ensimmäinen!

Dodi, mäkin avaan grammatilini.

Jokon Lina-pipo hyppäsi puikoille heti kun helmikuu alkoi ja valmistui melko sukkelasti. Mukava pipo tuli, ja Hjertegarnin Exclusive Alpacaakin hupeni 46 grammaa. Lisää piposta ja muusta oman blogin  puolella.

3.2.2011

Raijiksen eka valmisSain juuri valmiiksi nämä 119 grammaa painavat Papukaijasukat. Ovat kokoa n. 38, laitan näistä vähän myöhemmin tarkempia tietoja omaan blogiini.


Näin riemunkirjavaa lankaa oli tosi nopea neuloa, seuraavaksi otan puikoille toisen Novitan iloisenvärisistä uutuuksista, Sateenkaaren.

Toinen pipoNoniin, eka pipo kun oli hiukkasen liian pieni niin eilen lasten nukkumaanmentyä aloitin uuden ja tänään vauvan päiväunilla viimeistelin sen. Neulekuvaus ei ole oikein muutenkaan mun heiniä, saati sitten noin liikkuvaisen pojan ja koiranpennun kanssa. 


Mutta speksit pipoon:
Ohje: Mukaeltu Teo Hat (ravlink)
Koko: 7kk
Silmukat: 13 korvaläpissä, 15 edessä ja takana
Lanka: Novita Mambo 
Kulutus 57gRaportoinnista

Kerään grammat yös aina keskiviikkoisin, joten voitte oman mielenne mukaan joko laittaa jokaisen valmistuneen työn erikseen tai kerätä isomman paketin kerrallaan. Kunhan ette laita kaikkia moneen kertaan, sitten menee tämän apuemännän pää pahemman kerran pyörälle.
Laitan ensi viikon alussa sitten tarkempia ohjeita, jos on tarvis.

Hyvältä näyttää meidän ykkösten aloitus!

Ensimmäiset grammat

Isän villapaita on edennyt noin puoli kerää (wanhoja 150 g Nallekeriä) mutta siihen tuli pakollinen pieni stoppi kun poika ilmoitti tarvitsevansa sukat. Mitäpä ei äiti tekisi pienen kolmivuotiaan eteen.
Jämä nöttösistä ehtaa lampaanvillaa ja Regian raitalankaa yhteen ja paksuilla puikoilla menemään. Vielä ei ole hajuakaan grammamääristä kun vaakani päätti tyhjätä paristonsa eikä sellaista 9 voltin neppariparistoa tietenkään ollut käyttämätöntä täällä kotosalla. Jahka muistan ostaa, niin saadaan tarkka lukema.

Edit  8.2. Paristo asennettu vaakaan. Poikahan on sukkia jo käyttänyt, joten en tiedä montako grammaa sukkiin on kertynyt lisämateriaa lattialta, mutta vaaka näytti 74 grammaa näiden sukkien painoksi. (Pienet sukat on, mutta paksut)

2.2.2011

Tämän päivän viimeiset grammat


No niin, toivottavasti ette ihan kyllästy, mutta tässä sitä taas on, siis apuemolle merkattavaa. Peittoon tuleva palanen, joka painaa 33 grammaa.

Ja lisää grammoja


Ja taas on jotain valmistunut! Kas tässä tämän päivän tuotos. Tämä patalappu painaa 23 grammaa.

38 grammaa

Rupesin eilen illalla "tiitraamaan" vauvalle pipoa esikuvana Teo Hat (ravlink) 


Speksit:
Malli: Teo Hat mukaeltuna
Lanka: Novita Mambo 
Menekki: 38g
Silmukat: 44

1.2.2011

Hieno alku

Onkin meillä ykkösillä hieno alku, Mysteryknitter latasi ekat kulutetut grammat näkyviin. että ei ainakaan ihan nollille jäädä!

Kaikki ovat saaneet kutsun ja kaikki kutsutut ovat löytäneet blogiinkin. Meitä on yhteensä seitsemäntoista ykköshamsteria, eiköhän me tällä porukalla jotain saada aikaan.

Kaikki eivät ole vissiin ehtineet esittäytyä, tässä on vielä 27 vuorokautta ja muutama tunti päälle aikaa siihenkin.

Huomenna korkkaan itsekin tämän kuun kulutuksen alkuun, junailen työmatkan mennentullen ja VR on viime aikoina tarjonnut ihan ylimääräistä ekstra-aikaa neulontaan.

Grammoja kehiin


Ai millaisia? Ja montako? No, tällaisia tietenkin! Tämä patalappu painaa 40 grammaa. Sillä avaan hamsterointini tänä vuonna. Tiedän, vaatimaton alku, mutta isot joet yleensä alkavat pienistä puroista.

Hidas käynnistys

Olen kuullut lankahamstereista joskus aikaisemminkin, mutta pitkään aikaan en jaksanut innostua mistään tempauksista. Elämän tempoessa sinne tänne jo omasta takaa. Nyt olen siis ensimmäistä kertaa lähtenyt innolla mukaan.

Olen reilu kolmikymppinen äitiyslomalainen Oulusta, ainakin tällä hetkellä. Elämme mielenkiintoista aikaa elämässä, emmekä tiedä missä kotimme tulee olemaan. Ainoa varma asia on, että muutto on edessä jonnekkin ja mitä pikemmin sitä parempi. Siihen saakka yritämme elää sovussa näissä neliöissä ja se olisi huomattavasti helpompaa mikäli joka paikasta ei pompsahtelisi lankakeriä ja käsityölehtiä tietysti kahden lapsen lelujen ohella. Niinpä jo vuodenvaihteessa siivoilun lomassa päätin kuluttaa mahdollisimman paljon olemassa olevia lankoja tänä vuonna. Tästä syystä en voinut jättää osallistumatta Lankahamstereihinkaan. Jos edes yhden laatikon saisi vähemmäksi. Lankoja on nimittäin paljon. Tarkkaa määrää en ole koskaan laskenut sillä en edes tiedä missä kaikki langat on. Tyttären päiväkotiin vein juuri kilon lankaa ja sen poissaoloa ei voi edes huomata, joten täytyisi ottaa järeämmät aseet käyttöön.

Suuria tavoitteita en itselleni aseta. Mitä enemmän saan valmista, sitä parempi. Muutamaa mallia olen valmiiksi katsellut tammikuun puolella. Niitä ja muita tekeleitäni voit halutessasi käydä katselemassa blogissani. Tämän päivän poden matkaväsymystä ja valmistaudun henkisesti alkaneeseen kuukauteen. Tulimme viime yönä reissusta ja samalla reissulla sain päätökseen erään opiskelu-urakan. Pöytä on siis niin sanotusti siivottu ja neulominen voi alkaa.

Tuitu esittäytyy

Tervehdys täältäkin kaikille.
Olen 35 vuotias kotiäiti, jonka vastuulla on luotsata 9 henkistä uusperhettä eteenpäin, työssäkäyvän mieheni suotuisalla avustuksella.
Päivät kuluu tällä hetkellä reilu seitsemänkuisen poikavauvan perässä juosten, juuri on opittu nousemaan, kävelemään hiukan puita pitkin ja kiipeämään. 
Keskeneräisiä neuleita on kassit, korit ja hyllyt pullollaan eli jos saisin nyt tämän kuun aikana edes puolet niistä valmiiksi niin olisin tyytyväinen :D
Lankaa on kertynyt vuosien varrella liikaa ja tavoite on, että saisin keskeneräiset mahdutettua YHTEEN käsityökoriin ja neulomattomat jättisuureen matkalaukkuun jonka esittelen mahdollisimman pian kun saan lankani punnittua.
Hiljainen mutta haaveissa aktiiviseksi muuttuva blogini löytyy täältä

Merja esittäytyy

Hei kaikille ja hyvää alkanutta helmikuuta!

Pitänee esittäytyä näin alkuun: Täytän tänä vuonna 30, olen huomenna 2 vuotta täyttävän tytön äiti ja työskentelen taloushallinnon asiantuntijatehtävissä. Helmikuu ei ole välttämättä töiden kannalta kaikkein paras aika hamsteroida, mutta pitää silti osallistua mukavaan tempaukseen.

Vapaa-aikana harrastan neulomista, käyn opiston ompeluryhmässä ja puuhailen neidin kanssa sillä välin, kun isi rakentaa mökkiä. Lisäksi kuulun paikallisiin naisleijoniin.

Juttuja ja kuvia neuleista, ompeluista sekä mökistä löytyy blogistani
http://menninkainen.vuodatus.net

En tavoittele suurta saldoa, sillä illan neulomistunnit ovat kovin lyhyet ja minulla on kesken kaksi työtä, vironvillainen Annis-huivi sekä Fabel-sukat.

31.1.2011

Puikot tanaan, ykköset!!!

Keskiyö lähestyy!
Tiedän, että hamsterien joukossa on sellaisia, jotka ovat jo terottaneet puikkonsa, kerineet lankansa, tulostaneet ohjeensa ja tarkistaneet kellonsa... Kun vuorokausi vaihtuu, niin hamsterikuukauden kulutukseen laskettavat työt voi aloittaa.

Jaa mitä apuemäntä aikoo tehdä? No nukkua kuin pieni murmeli... Itselläni on tuossa sujuvasti kesken kaksikin isohkoa työtä (oman mittapuuni mukaan suurta), esikoisen neulepaita ja itselleni jakku. Ihan vakaasti olen ajatellut tehdä ne valmiiksi, enkä olekaan asettanut itselleni edes alitajuista tavoitetta langankulutukseen - se olikin syy, miksi ilmoittauduin apuemännäksi. Apuemäntänä toimiminen toivottavasti asettaa harteilleni niin suuren vastuun, etten kehtaa luistaa siitä lankaostoksille...

Yhtä lukuunottamatta kaikki ykköshamsterit ovat jo kirjautuneet joukkoomme. Suurin osa on jo esittäytynytkin, hienoa! Juulikin ehti mukaan, onkin mielenkiintoista nähdä, mitä saat aikaan.
Odotan suuria moneltakin ykköseltä, suurimman osan tunnenkin joko blogien kautta tai Ravelrystä. Erityisen utelias olen teidän itselleni tuntemattomampien kisaajien suhteen!

Nyt, hyvää yötä, rakkaat ykköset!

Tanja esittäytyy

Minä olen kohta nelikymppinen käsityöharrastaja pääkaupunkiseudulta ja lankahamstereissa mukana muistaakseni kolmatta kertaa. Neulominen on rakkain harrastukseni mutta työ ja kolme lasta pitävät neulomisajan kohtuullisena tai jopa niukkana.

Lankahamstereissa tähtäimessä on vähintään kilon vähennys lankavarastoihin, joka on tällä hetkellä arviolta runsaan parinkymmenen kilon luokkaa. Toivoisin vihdoinkin pääseväni eroon huopuvista langoista joiden tuhoaminen ei ole onnistunut edellisilla hamsterikierroksilla. Tänään on kuitenkin vielä edessä starttiin valmistautuminen: kerin lankaa vyyhdeiltä ja mietin vielä, millä langalla ja puikoilla aloittaisin.

Raportoin kuulumisiani (harvakseltaan) myös blogissani.

PäiviH esittäytyy

Olen mukana nyt toista kertaa virallisesti. Kävin eilen läpi lankalaatikoita ja totesin taas kerran että mulla on ihan liikaa lankaa. Hamsterikuu mun lankamäärään tuskin tekee isoakaan koloa, olen koko kuukauden töissä joten neulonta-aikaa ei hurjasti jää.

Olen neulonut koko ikäni ja sitä ikää on sen verran että lankaa on useammalta vuosikymmeneltä, pääasiassa jämälankoja, siis kerä yhtä ja toinen toista. On mulla puserolankojakin jos jonkinlaisia.

Suunnitelmissa  on tehdä tilkkuja torkkupeittoon ja muutamat sukat. Ajattelin myös aloittaa neulepaidan itselleni ja tehdä työkaverille lapaset. Lankaa on ainakin viiteen torkkupeittoon ja muutamaan sataan sukka- ja lapaspariin joten en ehkä ole ensimmäisenä nykimässä lankakaupan ovia. Ainakaan toivottavasti.

Blogini löydät täältä, päivitän sitä noin kerran viikossa.

juuli esittäytyy

heips! Mukana kolmatta kertaa, mutta ensimmäistä kertaa ykkösblogissa.

Ensin veivasin tykönäni pitkään sitä klassista kysymystä, eli Hamletin sanoin "osallistuako vaiko eikö osallistua". Koskapa on jo historiallinen tosiseikka, että ainoa mikä puree laiskuuteeni on tämä hamsterikuukausi, niin pakkohan oli loppuviimein pyytää tunnuksia.

Eli täällä sitä ollaan, ja tarkoitus on piiskata itseni kuluttamaan niitä huolella hamstrattuja ihania tai kamalia lankoja. Pari kiloa olen kantanut yläkerran porrastasanteelle toivossa että ne muuttuisivat kaikki tämän kuun aikana joksikin kivaksi. Mutta siksihän täällä olen, hyvässä seurassa :D

Ps. Blogini löytyy täältä.

Samma paikalla.

Mukana ollaan muistaakseni kolmatta kertaa.
Mun neulontatahdilla ei ole ennenkään kovasti valmistunut, mutta tälläkin kertaa pääpaino on sillä, etten osta lankaa. Varastoa kun kumminkin on paljon.

Muita mun höpinöitä voi halukkaat seurata blogistani.

MysteryKnitter laihduttaa

Morjensta!
MysteryKnitter täällä, vähän yli 30 - vuotias hamsteri Pohjanmaalta. En nyt kamalasti ole hamstrannut lankoja, mutta taitaa olla niin, että ainakin 10 uutta kerää on löytänyt uuden kodin tästä taloudesta sitten viime hamsterikuun, jolloin olin nelosryhmässä. Nyt siis täällä ykkösessä. Ja mitä tavoitteisiin tulee...no, tekisi mieli tietysti sanoa, että 500 g, kuten yleensä. Saa nyt nähdä, ja toivotaan parasta. Ranteet ja hartiat kun eivät aina välttämättä ole niin halukkaita yhteistyöhön kanssani. Ai niin, ja se blogi! Sen pitäisi kyllä olla olemassa, mutta saa nähdä nyt, jos tuo linkki tottelee.

30.1.2011

KatonKontti laihikselle

Tervehdys kaikille kanssadiettaajille! Olen LeenaK KatonKontista ja osallistun Lankahamstereihin muistaakseni kolmatta kertaa. Perinteisesti olen tehnyt tarkahkon inventaarion aina ennen hamsterikuun alkua, mutta tällä kertaa en usko enää ehtiväni. Lankavarastoni kooksi arvelisin viime vuoden inventaariooni nojautuen noin 30-40 kg. Kyllä, suunta on aktiivisesta kulutuksesta huolimatta nousujohdanteinen. Viimeiset hankinnat tein tässä männä viikolla, kun Masku Koti oli laittanut Tempot aleen. Niistä aionkin aloittaa itselleni neuleen, joka onkin sitten ensimmäinen tekele itselleni pitkiin aikoihin. Aina sitä tulee tikuteltua kaikille muille puikot sauhuten, mutta itselle harvemmin mitään.

Ai niin, niitä muita meidän perheessä on minun ja aviopuolison lisäksi neljä tytärtä ikäjakaumalla 9 kk, 2,5 v, 7 v ja 8 v. Lisäksi lankakeriä vaanii Manna-kissa, joka itse asiassa antaa lankojen olla ihaltavan rauhassa. Kesäisin pihassa taapertaa yleensä kanoja ja tulevana kesänä jälleen ehkä myös lampaita.

Tämän vuoden alussa aloin muuten 30-vuotisjuhlavuoteni kunniaksi (okei, tämän keksin juuri nyt) projektin nimeltä 12 Uutta Asiaa. Mukaan voi lähteä kuka vaan ja vielä ehtii! :) Kyse ei ole niinkään neuletempauksesta, mutta omalla kohdallani uudet asiat tulevat varmaan enemmän tai vähemmän painottumaan käsityöpuolelle. Toivon, että helmikuun uusi asiani ei kuitenkaan olisi retkahtaminen kesken hamsterikuun! :O

Lankahamsterikuun tavoitteeksi määritän itselleni ensisijaisesti tuon pikkuneuleen itselleni ja lisäksi aion käyttää jämiä. Niitä kertyy niin vietävän paljon ja koko ajan, joten pakkohan niiden kulutukseenkin on keskittyä joskus muulloinkin kuin vain jämäkuun aikana. ;) Omien ja muiden kiireiden vuoksi neulomiseen ei tahdo jäädä niin paljon aikaa kuin toivoisin, joten kärkisijoille en luultavasti tule millään pääsemään, mutta se ei tässä olekaan se tärkein tavoitteeni, vaan yhteinen hauskanpito ja lankavaraston edes vähäinenkin pienentyminen!

Iso Gnu esittelyvuorossa

Olen työurani loppupuolella oleva (pyöreitä vuosia tulee syksyllä täyteen) ja neulomisen opetellut alkujaan 50-luvulla ennen kouluun menoa eli ehkä v.-57. Sinä aikana on muutama neule saatu valmiiksi. Usein tein sukat ja lapasiakin muille sisaruksille ja muutakin. Opiskelujen alettua ja kotoa muutettua sanoin, etten ikinä tee enää mitään (tippuneet napitkin piti käydä ompelemassa opiskelukaverin luona). Pari vuotta meni ja sitten ratkesi... Olen tehnyt kaikenlaista käsilläni vuosikymmenten saatossa, mutta neulominen on ykkösjuttu!
Neuleita on joka paikassa ja lankaa vielä useammassa paikassa -ei jääkaapista ole vielä löytynyt. Keskeneräisiä on monta, mutta suunnitelmia on tehty, mitä aloitan 1.helmikuuta. Tänään päättelin viisi paria sukkia! Nyt on ainkin sukkapuikkoja vapaana ja yhdet bambupuikot löysin lauantaina ruokaostoksilla kassin sivutaskusta. Lankaa on paljon! Luulen sitä olevan yhtä paljon kuin apuemännällä! Tammikuussa 2009 ennen remonttia laskin Uhoavan avustuksella lankani ja silloin sitä oli yli 50 kg, mutta sen jälkeen tuota on tullut kasseilla lisää!

Villatakkiani lähden neulomaan vielä ennen hamsteriutta. Lapsenlapsi (yksi kolmesta) tarvitsisi uudet villahousut, kun edelliset ovat jo naftit. Sukkia -miesten sukkia pitäisi tehdä, ne häviävät aina käsistä. Äitini täyttää myös pian pyöreitä ja jotain hartian lämmikettä pitäisi hänelle tehdä. Lähdenkin tästä kerimään lankaa valmiiksi ennen kuun alkua.

Höpötyksiäni löytyy blogistani.

Raijis esittäytyy

Moi, olen Raijis, keski-ikäinen lankahamsteri uudeltamaalta. Olen mukana tässä tempauksessa viidettä kertaa, viime vuonna repsahdin kesken hamsterikuuta kun löysin semmoista oranssia lankaa joka oli pakko saada. Arvatkaa huviksenne olenko vieläkään aloittanut siitä mitään?

Mun lankavarastollani on noin 11 kiloa painoa, ja meinaan keventää sitä ainakin aluksi muutamilla seiskaveikkasukilla, saa nähdä paljonko tänä vuonna ennätän neuloa, koska välillä tuo työssäkäynti - niin kivaa kuin teinien kanssa onkin - tuppaa haittaamaan neulomisharrastusta :)

Mulla on nyt kesken ihan vähää vaille semmoinen Kidsilk-jakku, joka ei taida tulla valmiinakaan paljon yli satagrammaiseksi, joten siitä ei ole tässä kisassa iloa, koska se ei kerryttäisi edes sääligrammoja. Lisäksi neulomisaikaa vie nyt alkukuusta vielä vaiheessa oleva vanhainpäivänpuku, joten ei musta taida tänä vuonna olla lähellekään mitalisijoja, mutta kisassa mukana kumminkin :)

Meinasin unohtaa mainita blogistani, eli tekeleistäni voi lukea täällä.

Esittelyvuorossa lankahamsteri Tiina

Mä olen ottanut varaslähdön lankahamstereihin jo vuoden alusta, jolloin aloitin langanostolakon. Silloin tuli suurin osa langoistakin punnittua, joten varaston koko on tällä hetkellä jokusen sata grammaa alle kymmenen kilon.

Hamsterikuulle on suunnitteilla ainakin sukkia. Valmistelut on aloitettu keräämällä kaikki kauneimmat sukkalangat esille.


Muutama pipokin täytynee otaa työn alle, joten pelkissä sukissa tuskin pysytään. Suunnitelmia on mukava laatia, mutta harvemmin niissä kuitenkaan pysyn. Odotan siis itsekin mielenkiinnolla, mitä loppujen lopuksi helmikuun aikana puikoilta putkahtaa.

Neule-elämääni voi seurata blogissani Napit puuttuu.

Silveri esittäytyy

Hei!

Olen lahtelainen lankahamsteri, joka täyttää hamsterikuun aikana maagiset 40 vuotta. Lankavarastoni on viime syksystä alkaen ruennut paisumaan hurjaa vauhtia. Ennen minulla oli meneillään olevaan ja joskus myös seuraavaan projektiin tarvittavat langat, mutta sitten tutustuin nettilankakauppojen kiehtovaan maailmaan seurauksin, että lankamäärä mitataan nyt kiloissa, ei grammoissa. Tosin alle 10 kilon ollaan vielä reilusti. Eräiden lankavaihtojen ja lankaklubien myötä minulle on kertynyt kaappiin lankoja, joista minun on ollut vaikea keksiä projekteja. Olen nimittäin kovasti innostunut neulomaan sukkia ohuesta sukkalangasta niin, että paksummat langat eivät houkuttele ollenkaan. Ajattelin ottaa tämän hamsterikuun haasteena kaikkien semmoisten lankojen pariin, jotka ovat joutuneet vuoroaan odottelemaan. Lisäksi minulla on helmikuulle kolmekin sukkaparia ja ehkä jokunen sytomyssy suunnitteilla.

Tuotoksiani voit käydä ihmettelemässä blogissani ja jos olet Ravelryn jäsen, löydät minut sieltä tällä samalla nimimerkillä.

Innoissaan hamsterikuuta odottaen,
Silveri

strilla esittäytyy

Tampereelta moro,

Meikäläisen lankavaraston tarkkaa kokoa ei ole tällä hetkellä itsellänikään tiedossa, mutta sivistynyt arvaus pyörii siinä 15 kilon tietämillä. Tarkoitus oli jo viime vuosi olla Lankahamstereita kevyemmin säännöin langanostolakossa, ja samalla linjalla olen suunnitellut jatkavani tämänkin vuoden, toivoakseni paremmalla menestyksellä. Siksipä tämä yhden kuukauden täysilakko sopii meikäläisen suunnitelmiin paremmin kuin hyvin.

Olen jo mallitilkun väkästellyt hamsteriprojektistani: ajattelin näiden 4 lyhyen vkon aikana ehtiä tikuttaa Norah Gaughanin Snapping Turtle Skirtin liukuvärjätystä vironvillasta. Saas nähdä, miten ämmän käy, en ole mikään nopein neuloja, ja tässä olisi vielä yksi tilaustyökin kesken. Parhaani yritän, joten nyt äkkiä noiden haalareiden kimppuun!

- strilla

Esittelyssä Ixu

Olen Ixu, vajaa nelikymppinen lankaholisti. Varastojeni suuruutta en tällä hetkellä tiedä tarkasti, mutta varmasti jotain 30 kilon kieppeillä. Osa langoista on sijoitettuna paikkaan, jonne en nyt pääse.

Tavoitteenani on tällä hamsterikaudella neuloa isälleni villapaita ja pikkunöttösistä tehtävä sohvakäärme. Saan jämälangatkin siis hukattua jonnekin.

Omassa blogissani voi käydä pällistelemässä tarkemmin :)

Esittäytyminen

Hei!

Olen 34-vuotias lankahamsteri Helsingistä. Lankavarastoni ei ole mitenkään maailman suurimmasta päästä, mutta yhdistettynä laiskanlaiseen neulomisaktiivisuuteen se on päässyt riistäytymään käsistä. Olen hamstrannut erityisesti sukka- ja huivilankoja, mutta vähän kaikenlaista löytyy :)

Perheeseeni kuuluvat mies ja kaksi lasta; esikoinen on kolmivuotias ja kuopus syntyi vasta 3.1. kuluvana vuonna. Nähtäväksi siis jää, ja pitkälti riippuu nuoremman herran nukkuma-ajoista, minkä verran minulla on neuleaikaa :) Tuskin kuitenkaan voitosta kisaan, mutta jos saisin edes aikaiseksi jotakin hamsterikuun aikana, esim. vauvanneuleen tai pari...

Käsitöiden ja perhe-elämän lisäksi harrastan lukemista, roolipelejä ja liikuntaakin olisi taas tarkoitus aloitella synnytyksestä toipumisen salliessa.

Ohjeita

Olen onnistunut ainakin osan kutsuista lähtemään oikeisiin osoitteisiin, koska ryhmään on jo liitytty. Nyt onkin hyvä hetki sitten kirjoittaa näkyville muutamia ohjeita.

Kun olet saanut kutsun ryhmään ja olet liittynyt, niin kirjoita esittely itsestäsi - on mukava tutustua ryhmäläisiin. Jos sinulla on blogi, niin laita sekin näkyville, liitän sen sitten tuonne oikeaan laitaan.

Tässä ykkösryhmässä on aiemmat tunnisteet ("labels") poistettu, joten ei ole katastrofi, vaikkei aina muistaisikaan laittaa 2011 tai 11 tunnisteeksi. Oman viestin tunnisteeksi on syytä laittaa aina oma nimi, minulla tunnisteena on apuemäntä.

Oikeasta reunasta löytyvät muiden lankahamsteriblogien linkit, myös pääblogi. Pääblogista löytyvät tempauksen säännöt, Kristel sitten myös päättää sääli/viimeistelygrammabonusten myöntämisestä. Säännöt kannattaa lukea, niistä löytyy yleensä vastaukset useimpiin mieltä askarruttaviin Lankahamsteri-kysymyksiin.

Valmiiden töiden ja kulutettujen grammojen raportointi on aina keskiviikkoisin.

Jos joku osaa tehdä hienon napin ryhmälle, se sopii minulle - itse en nimittäin todellakaan osaa mitään sellaisia...

Tässä on vielä vajaa 1,5 vuorokautta valmistautua!

Kutsut lähetetty

Laitoin juuri kutsut menemään ykkösryhmälle. Tarkistakaa myös roskapostikansiot, jos kutsua mihinkään ryhmään ei ala kuulua, bloggerin automaattiviestit voivat päätyä sinnekin.

En muistanutkaan esittelyssäni mainita, mutta blogini on Sahramin solmut.