3.4.2010

Kippoja


Tässä olisi nyt kuva kipoista, jotka valmistuivat viimeiseksi hamsterointiin. Kuvaus hieman kesti, kun sain kipot vasta eilen pesukoneeseen huovuttumaan. Käänsin reunat kaksinkerroin huovuttamisen jälkeen, näyttää kivemmalta näin.
Hauskaa pääsiäistä kaikille!

1.4.2010

Loppuraportti

Nyt siis kauan odotettu LOPPUSALDO meidän ykkösblogissa

21 kg 459 g
elikkäs 429 kerää, niitä 50 g painosia.

Yksittäisten hamstereiden neulomisissa kaksi erottui ylitse muiden:

Inkeri käsittämättömällä 5 kg 225 g kulutukseellaan!
huomatkaa viimesen postauksen valtava läjä syto-myssyjä hyväntekeväisyyteen.
Ja toisena Ausifer ihan oman luokkansa 3 kg 174 g saldollaan.
Ausifer neuloi muun muassa ihanan hameen.

Sitten seuraavana on kilon rikkojien sakki:
Hapero 1785 g
Lape 1628 g
Punanen 1556 g
PäiviH 1510 g
Pirjo-Riitta 1197 g
Marja 1050 g

Muillakin oli hienoja ja vielä hienompia tuotoksi ja mainiot grammamäärät myös:
Zilja 889 g
Marianne 865 g
Teija 798 g
KirsiJ 485 g
KatriL 380 g
Milla 305 g

Lisäksi oli mukana meidän muidenkin puolesta lankaostoksia tehneet: Anna (320 g), Päivikki (244 g) ja Ritvis (48 g). He vain sattuivat repsahtamaan liian äänekkäiden ja ihanien lankalaarien luona.

Mie olen ainakin ylpeä meidän yhteisestä valtavan hienosta kulutuksesta ja saavutuksesta. Itse aion jatkaa loppuvuoden järjellisellä toiminnalla eli järkevillä ostoksilla (ostan vain jos lanka on sekä kivan väristä, kivan tuntuista ja hinta-laatusuhteeltaan sopivaa) ja sopivalla neulomistahdilla. Ihanaa pääsiäistä ja mukavaa loppuvuotta toivottaa
apuemonne punanen

Punasen viimeset


Tää on koppa, virkattu kamalasta häiriöostoksesta kirpparilta. Se oli sellasta outoa ja ohutta froteenomasta konelankaa. Virkkasin sen nelinkertasena 5mm koukulla ja tohon meni 1105g, mutta siitä on aiemmin tehty jo muuta, samasta kartiosta. Pääsinpähän eroon ja sain eilen viimetingassa valmiiksi.

Tää on kauluri sen aiemmin tehdyn pipon kaveriksi. Samaa Debbie Blissin wool/cottonia. Meni koko kerä eli 50 g, lisäksi kiinnityksenä Hakan tekemä massanappi. Testailin tänää, oli kiva.
Siinä siis minun loput. Melkonen loppukiri ton kopan ansiosta :D
Posted by Picasa

Lapen kuvaton loppuraportti

Kivaa oli ja yllättävän paljon valmistuikin...

Valmistui ennen puolta yötä ja aiemmin, 8kpl puolipatenttineulepipoja korvaläpillä ja ilman, musta peruspipo, yhdet pikku-Ailit, ja punaset Nalle colorisukat jotka jäivät nyt ilman koristuksia(ehkä huopakukkasia myöhemmin?). Lisäksi tein tilauksesta yhen patenttineulepipon, jota ei lasketa kun tein "asiakkaan" langoista ja sain loput itselleni palkkioksi, toivottavasti oli sallittua?

Yht. vanhojen lisäksi 1098g 7veikka, Nallea ja Fashion merino-lankaa, koko kulutus oli 1,628kg, joka on enemmän kuin 50g kerä päivässä ;) Patenttineulepipot(mustaa lukuunottamatta) ovat menossa todnäk Vaa´an keräykseen.

Lankaa ei ostettu,mutta muuta kyllä: kolmet lyhyet puikon päät ja kaapeli, sukkapuikot, kaksi paketillista tupsukoneita ja yhet sukkaplokit Ja koira kerkes järsii lyhyen kaapelin jo poikki ja muutaman muun puikon :C Laatutietoinen eben kelpas erityisesti :S

Ehdinpäs - ja en ehtinyt

EDIT: kuvia lisätty ja vähän turinaakin.
EDIT 2: sääliä pyydetään.

Sain kuin sainkin valmiiksi Mambosta pitkän palmikkovillatakin. Painoa luomuksella on 1195 g. Niin vähän? Kädet, kämmenet, sormet, ranteet, käsivarret ja hartiat tietää, että tuli urakoitua. Luulin, että olisi enemmänkin painoa ollut. Pöh!

Tästä lähdettiin. Novita syksy 2007, malli 6.Tämä on lopputulos (takki makaa pöydällä, kun kameramiestä ei ollut juuri nyt tarjolla):


Kuvassa siis takin selkäpuoli ja hihaa. Mallin alkuperäiset palmikot olivat minun makuuni liian simppelit. Jotain "ärjyä" piti saada... Pituutta jätin pois, ja tämä on nyt noin polvimittainen. Alkuperäisestä mallista ei siis paljoa jäänyt jäljelle.

Etupuolta:

Kauluksessa on tuota samaa neljän silmukan palmikkoa eri suuntiin kääntyvinä kuin tuon keskimmäisen kuvion molemmin puolin.

Ihan rehellisesti täytyy sanoa, että olen aika ylpeä tästä aikaansaannoksesta. :)

Ja se, mitä en ehtinyt loppuun saakka oli onnettomat pääkallosukat, jotka alkoivat projektina tähtikuviosukat, purettiin kolmesti lankojen ja puikkojen vaihtamisen jälkeen ja joita tuhersin liian pitkään ja siksi meinasi tulla kiire takin kanssa. Sukissa on siis langanpäät päättelemättä ja silloin ne eivät käsittääkseni kelpaa hamstereihin. Mutta onneksi edes takin sain valmiiksi, kun siihen lopulta tajusin panostaa.

Päättelemättömättömien sukkien pääkallot (aikamoista söpöstelyä) kuvan värien käsittelyn jälkeen, jotta erottuisivat edes jotenkin:


Voiko näistä onnettomista saada sääligrammoja? Sukat itsessään painavat reilun 100 g, mutta jos vaikka muutamankin gramman saisi? (Miksi kelloja piti siirtää? Meni tunti ihan harakoille! Muuten olisin ehtinyt. Seli-seli.)

Jossain vaiheessa täytyy puhua kameramies ympäri ja ottaa ihan oikeita kuvia takista, mutta edes jotain todistusaineistoa, että en nyt aprillaa...

Viimeiset valmistuneet


Tiukille aika jäi, viimeinen työ valmistui 5min ennen ajan päättymistä :D Aiemmin päivällä valmistui nopsaan Novitan mustasta Teddystä kissankorvapipo. Aikas hauska tuli, saas nähä pystyykö tänä talvena vielä käyttämään, vai onko liian paksu.

Pipo kun valmistui jo päivällä, niin päätin yrittää sitten vielä neuloa teddystä jotain muuta, jos vielä ehtisi valmistua, jos ei niin ei se harmittaisi kuitenkaan. Vanhasta Novitan lehdestä löytyi pörröliivin ohje, josta siis liivi äkkiä 7mm puikoille ja eikun moottori käyntiin :) Paksu lanka ja paksut puikot, valmista tuli aikas nopsaan, vaikka aika meinasikin loppua kesken. Kuvia luvassa liivistä huomenna, tähän aikaan on tuha yrittää saada säädyllistä kuvaa mustasta pörröliivistä :D

Kissapipoon meni 76 grammaa ja liiviin 200 grammaa. Laskjeni mukaan nyt kasassa pitäisi olla 3265 grammaa. Hyvä minä! En uskonut että yltäisin millään tämmöisiin lukemiin. Mutta yritänyttä ei laiteta ja kuukauden kuluessa startiitti piti sormet puikoilla.

31.3.2010

Viimeiset grammat

Virkkasin kaksi kippoa, yhteiskulutus 150g. Kuvaa tulee myöhemmin, kun saan kipot ensin pesukoneeseen huopumaan. Olen tehnyt vielä myös yhden pannan, kulutus siinä 16g. Siitäkin kuvaa myöhemmin.

Syto-myssyjäNyt on viimeisetkin langanpäät päätelty syto-myssyistä. Virkattuja ja neulottuja myssyjä kertyi vielä edellisten raportoitujen lisäksi 66 kappaletta ja lankaa kului näihin 2390 g. Voi sanoa, että olipa melkoinen urakka. Tekemisestä tuli hyvä mieli, kun ajattelee, että ne ilahduttavat saajiaan.

Edit: lisäsin kuvat.

Kiitos kanssahamstereille ja kiitos Kristelille ja apuemännille.
Nämä sukat olen aloittanut jo helmikuun puolella joten näistä ei tule hamsterisaldoa yhtään lisää. Sinisten sukkien lanka on kuitenkin ollut minulla jo yli 35 vuotta joten jos siitä että vihdoin sain hyvin marinoituneen langan käytettyä saisi muutaman sääligramman. Sukat on neulottu kuitenkin lähes kokonaan maaliskuussa.

Nämä sukat aloitin maaliskuun ekana heti puolen yön jälkeen ja päättelin langanpäät tänä aamuna. Sukilla painoa 90 grammaa. Kokonaissaldoni jää siis hieman alle 1.5 kg ellei noista helmikuussa aloitetuista sukista tule sääligrammoja.

Kivaa on ollut eikä lankakaupat houkuta vieläkään. Kiitos emolle ja apuemolle sekä kaikille kanssahamtereille.

Heippa


Öhöm, miten nää kuvat käännetään Bloggerissa? :D Anyway! En ole ehtinyt juuri raportoimaan joten nää loput tulee nyt sit kerralla. Eli tuossa yläpuolella on vauvan nuttu 87 g ja pipo 18 g.
Mulla on tarkotus virkata kaikki vironvillanloput tilkuiksi ja koota niistä peitto, tää eka painaa 65 g.Tää kaulaliina on oikeesti oliivinvihree ja siinä kulkee mukana hopeinen säie, painoa 240 g.Novitassa oli ihku huivi, virkkasin sen parissa illassa, painoa 164 grammaa.
Miehenkokoset tumput 102 g.

Langanjämistä virkattu takki on kesken, en ehi millään sitä tän päivän aikana valmiiksi. Mutta tulihan nyt ainakin se puol kiloo tuhottua , ja rapiat päälle.

Kiitän emäntää ja apuemäntää ja kanssahamsteroijia ! Jättekiva taas kerran! :D

Aikatauluista!

Tänään on viimeinen päivä neuloa, mutta koska kaikki varmasti neulovat puoleen yöhön ja nukkuminen on tärkeää, jatkuu raportointiaika reilusti huomisen puolelle.

Miltäs kuulostaisi jos alan kasata loppuraporttia torstaina klo 18? Siihen mennessä siis pitää ilmoittaa grammat, kuvia voi liitellä viesteihin myöhemminkin, mutta vähintään sellainen "Viimeiset valmistuivat viimeminuuteilla, sukat 100g ja pipo 50g" Tyylinen viesti ennen tuota.

Odotan jännityksellä kuinka paljon viimeiset valmistuneet tuovat meidän ennestään mahtavaan saldoon!

Aikataulukysymys

Tänään illalla menee varmaan viimeisille minuuteille... Toivottavasti ehtii valmiiksi niiden minuuttien aikana. Ja toivottavasti en nukahda puikot käsissä.

Mutta siis aikataulusta kysymys. Mihin saakka huomenna saa grammoja ilmoitella? Yöllä mieluummin kuin käynnistän konetta ja webiä painun pehkuihin, kun valmistuu - tai totean, että ei valmistu. Että tietää, mihin aikaan täytyy heräillä todellisuuteen taas...

Jos tästä ei saa mitään tolkkua, niin se johtuu vain siitä, että takana on pari huonoakin huonompaa yötä. Onneksi tulee pääsiäisen pyhät.

Hamsterikuun saldo

Minä en eilen saanut enää mitään aikaiseksi ja tänään en aio yrittääkään. Nyt suunnataan ajatukset kohti muita projekteja. Kokonaissaldoksi omalla kohdallani muodostui 889 g eli ihan kiloon en päässyt niin kuin arvelinkin.

Olen silti kovin tyytyväinen, kun ei ole sitä lankaakaan ostettu. Tämänkaltaisella linjalla yritän jatkaa vuoden loppuun asti.

Kiitos apuemäntä Punaselle mukavasta emännöinnistä, päähamsteri Kristelille järjestämisesta ja tietenkin kaikille kanssahamstereille. Moni teistä neuloi niin valtavia määriä, että ihailen saavutuksianne vielä pitkään. Kaiken kaikkiaan oli mukava ja onnistunut hamsterikuu.

Viimeisiä grammoja

Operoin hamsterikuun viimeisinä päivinä puuvillalankojen parissa virkkuukoukun kerä. Olen virkkaillut pieniä kukkasia vanhoista puuvillalangoista. Kukkien loppusijoituspaikka on vielä epävarma, mutta niitä voi käyttää somisteena haluamassaan paikassa.

Ennen kukkien vääntämistä tikuttelin vanhoista valkoisista villalangoista paistettua kananmunaa muistuttavan pannulapun. Virkkasin keltaisesta langasta siihen vielä keltuaisen. Muoto ei ollut ihan niin kaareva kuin olisin halunnut, mutta pannulappuna kelpaa kyllä.
Yhteispaino pannulapulle ja kukkasille on 90 grammaa. Siinä minun hamsterikuun tuotokseni sitten olivatkin.

Maaliskuu meni oikein hujauksessa. Nyt päässä olis miljoona ja yksi ohjetta, joita pitäisi koettaa ja kuun alussa ei mielessä ollut mitään. No voinhan jatkaa itsekseni vielä huhtikuunkin ja hamsteroida omaa varastoani pienemmäksi. Hyvää se ainakin tekisi! Kiitoksia kanssahamstereille ja apuemolle sekä Kristelille jälleen hamsteroinnin järjestämisestä!

Päivä vielä aikaa


En jaksanut keskittyä aloittamaan mitään suurempaa työtä enää, joten neuloin keskeneräisen tiskirätin loppuun (samaa Novitan Bambua mitä aikaisemmin) sekä virkkailin kerän lopuista pannunalusia. Kuvassa musta kasa on tiskirätti (42g) , sitten vihertävä kirjava on aiemmin valmistunut patalappu jonka grammat oli jo ilmoitettu, harmaa pannunalunen on virkattu Rowan Big Woolin jämäkerästä (20g) ja loput kaksi kirjavaa Novitan Nallesta nelinkertaisena (105g). Pitäisi tämmöisiä tehdä enemmänkin, vajaat kerät jäävät helposti pyörimään varastoihin vuosiksi, kun ei viitsi lisää ostaa että saisi jotain isompaa aikaiseksi.

Lisää saldoon tuli siis vielä 167 grammaa eli laskujeni mukaan kasassa pitäisi olla kaikenkaikkiaan nyt 2898 grammaa.

Tuolla sivussa oleva grammamääräni näyttää olevan vähän jäljessä neulomisistani, vaikka grammat on tähän mennessä kaikki kirjattu ylös?

Apuemokysymys: Mihinkäs mennessä viimeiset hamsterityöt pitää viimeistään blogata että lasketaan mukaan? Päivän vaihtuessa keskiviikosta torstaihin loppuu neuleaika, mutta viimeiset työn saa varmaan blogata vielä seuraavana päivänä, mitenkäs on?

*Edit. Kuva oli näköjään jäänyt puuttumaan, lisäsin sen.*

30.3.2010

Sytomyssy

jääköön viimeiseksi hamsterityökseni, vaikka kuukautta vielä onkin kokonainen päivä jäljellä..Myssy on ihan aikuisen kokoa, näyttää vain paljon nätimmältä tyttären päässä kuin omassani. ;o)

Neulotun myssyn ohjeen löysin täältä.

Lanka on Bambua, jota kului 41g. Kokonaiskulutukseni siis 1197g, eli tavoitteeseeni (yli kilo) pääsin. Jes.

Muutenkin oli mukava hamsteroida, enkä kertaakaan edes yrittänyt langeta ostamaan lankaa, vaikka ihan tahallani omaksi kiusakseni kävin kurkkimassa nettilankakaupoissa. ;oD

Suuri Sääligramma-anomus

Mitään näistä ei ole aloitettu maaliskuussa. Kaikki ovat epätoivoisen pitkään kestäneitä projekteja. Kaikki ovat kokeneet jumitusta, vastoinkäymisiä ja hidasta etenemistä.

Sukat serkun tyttärelle lahjakortin toiveiden mukaan. Lanka on Sandnes Mini Palett, ikävä neuloa, mutta upeat värit, joskaan ei mun makuun... Alottaminen kesti ja kesti (ekat magicloopit ja alottaminen pelotti) ja sit oli hidasta neuloa kun lanka ei ollu kivaa eikä värikään mun mieleen. Valmistuivat vihdoin reilu viikko sitten ja uusi omistaja sai sukat suoraan päättelyneulan käytön jälkeen. Tuntui pitävän :)
Kulutus 63 g josta ehkä n. puolet tässä kuussa.

Äitin takki Sandnes Duettista, puuvillaa ja merinoa. Raskasta neuloa kuten puuvolla. Hihat neuloin viime kuussa ainakin kolmasti puoleen väliin. Purin siis pari kertaa, tein hihoja samaan aikaan ja kun sain kahdesti ne liian leveiksi niin sit purettiin molemmat. Tyhmyydestä sakotetaan. Lisäksi neule kärsi inflaation ja epätoivon kun rusautin yhden Knit Pron puikon polven alla poikki. Ja jumituksen kun piti viimeistellä. Menekki 523 g josta varmaan sellanen 100g ainakin tässä kuussa. Aloitettu ainakin tammikuussa, ehkä aiemmin.

Suurin epätoivo. Coffee tunic. Aloitettu itselle joskus marras-joulukuussa kait, epätoivoa ensin joustimessa jota neulottiin 2,5mm puikoilla. Sitten tyhmästi osuneissa sivuissa kun en vaan tajunnut ja sit meni jouluneuleet ohi. Sitten en vaan ymmärtäny ohjetta joten viskasin neuleen kahdeksi kuukaudeksi nurkkaan häpeämään, kunnes eräänä aamuna luin ohjeen, totesin et "mikähän tässä oli olevinaan niin vaikeeta" ja jatkoin neulomista. Sitten meni puikko poikki, taas, tästäkin. Knit Pro jäi mun ja pöydän reunan väliin kun kurottelin ja *räks*. Ja ei ollu lähilankakaupassa uusia 3mm hyllyssä, eikä enää parissa nettikaupassakaan kun olin tarpeeks epätoivonen tilatakseni vaan sen. Sit sain vihdoin tässä kuussa uuden (kiitos sen lähilankakaupan) ja sit tikuttelinkin vähän yläosaa ja koko kauluksen. Kulutus 347 g josta varmaan sellanen n. 100 g tässä kuussa. Epätoivoa koin myös kuvatessa kun kissa roikku niskassa, mies ei ollu kotona ja valoakaan ei ollut.

Ihan kiltti rakastettava ylihamsteri Kristel, sääli minua ja lisää muttamia sääligrammoja näistä epätoivon töistä. Olisin suuresti kiitollinen. Näihin oon käyttäny melkosesti neulonta-aikaa tässä kuussa ja kaikki ovat olleet suuren ufoutumisuhan alla, tai jo olleet ufona kuten viimeinen.
Posted by Picasa

Onnea!

Olette olleet todella reippaita ja ihaniahienojasuperkauniita tuotoksia syntynyt kaikilta.
Hyvä ryhmä ykkönen!!!!!

Ei se tee kuin tiskirättejä


Loppukiriin tiskirätti. Langankulutus 39 g. Ehkä vielä yksi huomenna esiteltäväksi tai sitten ei. Meidän perheessä on tänään suuret juhlat, kun poikani on saanut työpaikan omalta alaltaan :) Leijutaan nyt täällä yläilmoissa tämä ilta ainakin!

Luultavasti viimeisetLuulenpa vahvasti, että tässä on mun tod.näk. viimeiset hamsterikulutukset.
Viimeisinä neulomuksinani esittelen siis nämä. Tarkemmat tiedot blogissani.
Lankoja näihin meni yht. 200 g

Laskujeni mukaan lankojeni yhteiskulutus oli 1 kg 50 g ja olen ihan tyytyväinen.

Säärystimet ja tipuPaidan neulomisen jälkeen halusin jatkaa vielä jotain isoilla puikoilla, kun kädt olivat siihen tottuneet. Ziinan aiemmin blogaamat Tree trunk säärystimet kolahtivat, ja niin valmistuivat eilen aamuyöllä (mikä unirytmi) Esiton&Tekstiiliteollisuuden huopalangoista kaksinkertaisena neulotut säärystimet. Puikkoina oli 5.5mm ja lankaa kului 170 grammaa.

Innostuin myös virkkaamaan ja kulutin varastoista vähän jämälankoja. Virkkasin tipusen kaksinkertaisella langalla 3mm koukulla. Jämälankoja tähän meni 20 grammaa. Tipusen silmiksi laitoin pari pientä nappia.

29.3.2010

Poissa pelistä

Kohtalokseni koitui Päivölän neuleretriitti, jossa kehräsin värttinällä lankaa, voitin arpajaisissa lankaa ja ostin lankaa, kun unohdin tämän hamsteroinnin siinä hulinassa. Muutama hamsterineule olisi vielä valmistunut, mutta mitäpä niitä esittelemään. Pidän peukkuja muille, toivottavasti sujuu paremmin kuin miulla.

Tiskirättitehtaalta


Loppukiri toteutetaan vaatimattomasti tiskiräteillä. Nyt valmistui sydänaiheinen tiskirätti. Neulotut tiskirätit ovat ihan parhaita ja erityisesti olen pitänyt tässä käyttämästäni Peaches&Creme -langasta. Lankaa kului tähän rättiin 51 g.

Who? iPhone Cozy


Eilen illalla neuloin suojapussukan miehelleni iPhonea varten. Lankaa kului 14 g ja tietenkin tässä on kaksi nappia silminä.

Loppukiri kiihtyyAlkukuusta yritin aloittaa Rowanin Big Woolista paitaa, mutta neuletiheys ei mennyt yhtään kohdalleen ja paidanalku meni purkuun. vastoinkäymisten takia laitoin langat jo myyntiin, mutta päätin koittaa vielä yhdellä paitamallilla. Tiheys meni nappiin ja 10mm puikoilla neulominen kävi nopsaan. Vähän jouduin säätämään hihojen kanssa, nimittäin paidan ollessa s-kokoa hihat olisivat olleet aivan liian pienet, tein ne sitten koon l-mukaan.

Paita onnistui todella hyvin, ja sopivat napit löytyi heti nappilaatikosta. On kyllä nopeimmin koskaan neulomani paita, vaikka tässä onkin 3/4 hihat. L askelmieni mukaan paidan neulominen viimeistelyineen vei maksimissaan 15 tuntia, eli hyvin yhdessä päivässä sai tämän paidan neulottua. Langankulutus takkiin oli 480 grammaa.


Langaloppuja kulutin enemmän, ensin valmistui pikkuinen kauluri Esiton lenkkimohairista 10mm puikoilla (tähän kului 50 grammaa), ja sitten patalappu perinteisesti virkaten (kulutus 35 grammaa).

Poijan pusero

Omalle, melkein 3vee poijalleni neuloin kaarrokepuseron FlotteSockesta ja Maijasta. Mallina sama kaarrokeneuleen ohje (Novita 2/2002), jota olen käyttänyt useasti ennenkin.Langankulutus 251g, jolloin kokonaissaldoni on 1156g.

Lisää juttua ja kuvia blogissani.

28.3.2010

Tree Trunk LegwarmersTänään valmistuivat tyttärelle Tree Trunk Legwarmers. Lankaa näihin kului 163 g. Olivat tosi nopeat neuloa ja tähän vuodenaikaan tarpeelliset, kun nuoriso mielellään vaihtaisi jo keväisempiin vaatteisiin.

Katsotaan, jos jotain pientä saisi vielä alkuviikosta aikaiseksi. Ainakin pari tiskirättiä on tekeillä.

Loppukiri alkanut


Neljä päivää enää aikaa tikuttaa, epätoivoisesti yritän vielä haalia viimeisiä grammoja kasaan. Tavoite 2 kiloa varmaankin ylittyy, katsotaanko pääsenkö 2,5 kiloon..

Viime postauksen jälkeen valmistui yhdessä päivässä alpakkaiset kämmekkäät mallista Thanksgiving Day mitts, niihin kului 56 grammaa.

Lisäksi hetki sitten valmistui Novitan pudotettujen silmukoiden kaulaliina tehtynä Mirasol Yarnsin T'ika -langasta. Huiviin sain kulutettua varastoissani olleet kaikki 150 grammaa, ja siitä tulikin aika huiman kokoinen, 20 x 210 cm. Onpahan sitten siinä kesähuivia.