27.2.2010

Anna esittäytyy

Heippa!

Anna 23v täältä Satakunnan siimeksestä, blogi löytyy osoitteesta http://annatytto.blogspot.com/ .
Lankoja alkaa löytyä pelottavaa tahtia kaapista enemmän kuin tilaa välttämättä olisi, puhumattakaan isännän mielipiteestä :D
Mitään tavoitetavoitemäärää en todellakaan osaa sanoa, kun olen niin turkasen huono miettimään matemaattisia asioita, mutta kovasti yritän kuitenkin vähentää ja parhaani tehdä.
Listalla odottaisi parit sukat, pipot ja pieniä paitoja. Nii ja jos sitte, ni pari huiviakin odottaa puikoille pääsyä. Jos sitten tällä hetkellä puikoilla olevat tekisi siinä sivussa valmiiksi...

Niin ja lakkoa olisi tarkoitus jatkaa vielä sitten huhtikuunkin verran, mutta katsotaan, katsotaan. Ei pidä haukata liian isoa palaa liian aikaisin...

Marianne esittäytyy

Heippa!

Olen Marianne ja toista kertaa mukana Lankahamstereissa. Viime vuonna kulutukseni oli 538g ja tänä vuonna on tavoitteena saada tuhottua varastoja enemmän kuin viime vuonna. Mitään tarkempia kulutuksia en listaa, kunhan vanha menee rikki. Suunnitteilla on saada tehtyä tunika, pipo ja muutama tiskirätti nyt ainakin, katsotaan sitten mitä ehdin tehdä.

Kirjoitan Mariannen touhuilut-blogia, lähinnä käsitöistä mutta mukana myös seikkailee kaksi kissaa Priku ja Killi sekä Leevi-chinchilla.

Mukavaa varastojen tuhousta kaikille osallistujille!

KirsiJ esiintyy...

...ilonanne täällä Lankahamsterit 1:ssä. Blogi löytyy osoitteesta: http://kirsij.vuodatus.net . Siellä kirjoittanut jo 3 vuotta. yhden välivuoden Ajatukseni.netissä.
Lankoja on joitakin keriä, mutta ei ihan riesaksi asti. Silti ajattelin supistaa varastoa entisestään. Sillä jonossa on neuleita myös niistä tai sitten ei. Eli keksin varmasti matkan varrella lisää aiheita varsinkin jämälangoista, joita on puolet koko lankavarastosta.
Meneillään minulla on toki neuleita. Niinkuin blogistanikin voi lukea. Tarvii vielä ottaa säännöistä selvää, että tarviiko aloittaa ihan uusi neule vai voiko grammoja kerryttää sitä mukaa... mitenkähän se nyt oli?
Tavoitteena olisi yksi kilo kuukauden aikana, koska se on nykyään neulomistahtini ja hyvinkin realistinen tavoite.

Ausifer esittäytyy

Heips! Olen 27v neuloja Tampereelta, blogi Hopeakerä löytyy osoitteesta http://www.ausifer.vuodatus.net/ Osallistun nyt lankahamsterointiin innoissani parin vuoden tauon jälkeen. Alkuvuoden olen enemmän tai vähemmän tuloksekkaasti viettänyt lankalakkoa. Repsahduksia on tapahtunut vain yksi varsinainen Tukholman reissulla, mutta siellä ei lankakauppaa voinut jättää väliin. Muut langat ovat sitten muuttaneet lankavarastoihini ilman rahanvaihtoa, eli erinäisinä neulontapalkkioina.

Mutta nyt hamsteroinnin alkaessa aion tsempata entistä enemmän ja olla ostamatta yhtään lankaa. Keskeneräisiä neuleita on nyt kesken vain hämmästyttävät kolme, joista yhden yritän saada valmiiksi ennen maaliskuun alkua (reilu päivä aikaa siis).

Hamsteroinnin aikana tavoitteeni on vähentää lankavarastoani mahdollisimman paljon, oman aikaisemman lankalakkoilun tavoittena on ollut päästä reilusta 14kg:sta kymmeneen kiloon, ja langanostosta seuranneen sakon jälkeen tavoite on saada lankavaraston koko vain yhdeksään kiloon. Tällä hetkellä lankaa löytyy lähes 14kg, joten tekemistä on. Lankaa tuppaa jostain ilmestymään samaa tahtia kuin ehdin neulomaan...

Jokseenkin realistinen tavoite nyt hamsterikuun aikana minulle on neuloa ainakin kilo, luulisin pääseväni kahteenkin kiloon, jos työt eivät liikaa häiritse. Varmaankin neulon suht paksuja lankoja pois, niitä joita on varastoitu paidallinen, ja sitten niitä yksittäisiä, ärsyttäviä keriä joista ei oikein saa mitään järkevää paitsi asusteita. Taidan nyt tällä kertaa jättää huivilangat rauhaan, ei juurikaan innosta nyt pitsi vaan aivoton paitaneule :) Ehkä joitakin kivoja neuleita lahjakoppaan, ei aina tarvitsi neuloa jotain itselle.

Ei muuta sitten kuin peukkuja kaikille hamsteroijille ja odottamaan lähtölaskentaa :)

Tervetuloa hamsteroimaan!

Heippa! Täällä tämän ykkösblogin emäntä, punanen, moi!
Bloggaan Punasen langan etsintää-blogissa ja hamsteriemona olen nyt toista vuotta.
Hetki sitten lähetin kutsut tämän blogin jäsenille, kahdeksantoista teitä taisi olla itseni lisäksi. Poistun itse reiluksi vuorokaudeksi nettipimentoon, mutta sillä aikaa voitte vaikkapa esitellä itsenne, suunnitelmanne hamsterikuulle ja vaikka vähän sitä mitä olette hamsteroineet lankalaareihinne. Itse lupaan esitellä varastojani tarkemmin jahka olen taas koneen ääressä.

Muistakaa käyttää tunnisteita, tehkää itsellenne tunniste "omanimi" ja käyttäkää sitä aina kun kirjoitatte. Lisäksi merkatkaa "valmiit" (ei valmista, valmis, vaan valmiit, löytyy kun valitsette tunnistelaatikon vierestä "näytä kaikki") joten löydän sitten helposti uudet valmistuneet kun niitä alkaa tulla. Lisää tunnisteita voi laittaa tarpeen mukaan. Ainiin, ja heti ensimmäiseen laittakaa myös "esittely". Poimin osallistujien blogit esittelyistä ja lisään niitä viimeistään tiistaina sivupalkkiin. Lupaan olla kiltti, ainakin aluksi, ja lisäillä tunnisteita puuttuviin ja autta neulojaa mäessä bloggaamisen kanssa jos se on vähän hakusessa. Siivoilen viimevuotiset tunnisteet pois tässä illan aikana mikäli ehdin ja muutenkin päivittelen sivupalkit tälle vuodelle. Hauskaa hamsterointia!
toivottelee apuemonne punanen