1.3.2011

Väliaikatietoja

No niin, nyt on jonkinlaisia väliaikatietoja kasassa.
Kulutusta yhteensä 50g keriksi muutettuna yli 386 lankakerää. Sukkalankamitoissa tämä olisi huimat 77 kilometriä! Eli tavoitteni, että ykköset kuluttaisivat 15kg lankaa, meni kirkkaasti rikki: 19310g!
Töitä valmistui 232 kappaletta. (huom! tarkistuslaskenta on vielä tekemättä, nämä luvut voivat vielä muuttua!)

Tottakai tämä on leikkimielinen kilpa, ja jokainen kisaa itsensä kanssa. Nyt kannattaakin olla rehellinen itselleen ja miettiä, että oliko kivaa? Iso osa joukkueestamme neuloi otona, eli lyhyinä vapaahetkinä työn, perheen ja harrastusten välillä. Osa oli sairaana, osan perheessä sairastettiin. Tyypillinen kulutus näyttääkin olevan vähän alle 600g lankaa, eli noin 20g lankaa per päivä. Sillä kulutuksella kutoisi vuoden aikana noin 7,5kg lankaa. Ja taas sitten ykkösten ykköskulutuksella samaa tahtia koko vuoden ylläpitäen lankaa kuluisi melkein 60kg!!! Siis tuolla tahdilla minäkin saisin jo melkein koko lankavarastoni kulutettua vuodessa... jos en ostaisi siis yhtään lisää lankaa. Krhöm, palatkaamme todellisuuteen.

Osassa alablogeja oli annettu iltapäivään aikaa raportoida. Joten jos teilä on nyt vielä raportoimatta jotain, niin vielä varmasti ehtii!

Mitäs tästä hamsterikaudesta on jäänyt mieleen? Ihan viimeisimpänä minua hihityttää kakkosblogin epuemon Marin virkkaamat Munamiehet - pieni muna, iso sielu, vai miten se nyt oli! Käykääs kurkkaamassa, jos ette ole jo niitä nähneet!
Omasta blogista jäi mieleen Juulin ihanat namut, mohairilla maustetut kämmekkäät. Aion niitä tehdä itsekin, kunhan pääsen arkeologisissa kaivauksissa mohariittiseen kauteen asti. Mieleen jäi myös PäiviH:n ja Juulin hienot peitot, ja Ixun koukutut lautasliinarenkaat - kaksi ääripäätä.

2 kommenttia:

MysteryKnitter kirjoitti...

Hurjaa menoa!

juuli kirjoitti...

"reps" Piti nauraa ääneen, kun luin arkeologisista kaivauksista mohariittiseen kauteen. Hyvin sanottu! Arkeologisia kaivauksia täälläkin tehtiin.