2.3.2011

Lopulliset tulokset

Joku oli vähän väsynyt eilen illalla... ja sen lisäksi apuemokin sippasi. Meillä oli siis netti jumissa ison osan iltaa, joten en lopullisia lukemia päässyt sen kummemmin hehkuttamaan vielä.

Mutta nyt!

Hyvä ykköset!!!
Juuli tempaisi viimemetreillä sellaiset lukemat, että oksat pois! Yli yhdeksän kilon kulutuksellaan hän on (tämänhetkisten tietojen mukaan) koko hamsteritempauksen suurin kuluttaja. Juulin asniosta pääsimme myös suurimpaan kokonaiskulutukseen, yli 23 kiloon! PäiviH olisi omalla 4,3 kilon kulutuksellaan päässyt monessa muussa blogissa ykköseksi.

Juulin salainen ase oli selvästikin peitot. Tuota virkattuun pohjaan pujoteltua peittoa katsoessani alan taas pohtia, että pitäisikö todellakin kaivautua akryyli- ja puuvillakerrostumien läpi mohairiin asti... Kumma, että niitä aina löytyy lankavarastosta, vaikkei koskaan sellaista ole ostanutkaan.

Kristel on luvannut loppuraportin tälle päivälle. Lankahamstereissa kokonaisuudessaan on kulutettu aivan uskomaton vuori lankaa tänä vuonna. Liekö runsasluminen talvi innostanut villakäyttöön?

3 kommenttia:

Ixu kirjoitti...

Niin-no, itse en yltänyt likikään niille määrille, joita on aiempina vuosina puikoilta/koukuilta putoillut, mutta olen silti reilun kilon saldooni ihan tytyväinen. Alkukuusta kun aikaa tuhraantui kaikenlaiseen muuhun käsillätekemiseen. Mutta ilmeisesti kylmä talvi kuitenkin kirvoitti yhden sukkatilauksen, jonka vuoksi sain sentään 281 grammaa kulutettua, enempikin olisi mennyt jos en olisi hinnoitellut sukkiani "liian kalleiksi". Ärsyttää kun ihmiset haluaisivat käsintehdyt sukat samaan hintaan kuin marketeista saa huonosti istuvia akryyli"villa"sukkia!

Sahrami kirjoitti...

Joo, se on kummaa, että edes vitosta ei saisi pyttää "kun eihän sulla noissa kauaa mee ja muutenkin koko aika vaan kutoisit". Siksi en rahasta teekään enää ollenkaan.

Johku kirjoitti...

Olen kanssanne samaa mieltä. Mittojen mukaan vielä tehtynä pitäisi saada halvemmalla kuin kaupasta. Onneksi väliin mahtuu myös ihmisiä, jotka ovat sitä mieltä että saavat tilaamansa tuotteet edullisesti.