25.2.2007

Vihdoin valmista!


Vihdoin sain eilen illalla valmiiksi miehelleni palmikkopaidan. Jäljelle jääneestä langasta neuloin vielä perusribbipipon. Lankaa kului yhteensä noin 900g, vain pieni nöttönen jäi yli. Pääsin tavoitteeseeni! Tavoite oli siis kuluttaa vähintään kilo lankaa ja tehdä tuo paita. En kirjoittanut tuota kilomäärää silloin ylös. Kävin juuri vilkaisemassa, mitä tavoitteekseni kuun alussa asetin, apupupulankoihin en ole koskenutkaan...

Kesken tällä hetkellä (edelleen) miehelleni sukat ja lapaset. Sukat varmaan valmistuvat vielä, lapasista en olisi niin varma, en ole aikoihin (juuri ikänä) neulonut kirjoneuletta, nyt päätin koettaa pääkallolapasia Hello Yarnin ohjeella.

Marja kyseli lankalakon jatkosta. Toisaalta haluaisin jatkaa, mutta toisaalta, jos vielä torstaina saa sitä Novita paksumpaa bambulankaa (olivia?) tai muuta kivaa Prisman Osta pois -päiviltä, aion ihan suosiolla lopettaa itsekidutuksen. Muuten olisi tarkoitus rajoittaa lankojen ostelua, eikä juosta kaiken maailman alennusten perässä.

Nyt kuitenkin gradun pariin, huomenna pitää seminaaria varten palauttaa yhtä lukua vähintään kymmenen sivua. Sivumäärä on jo koossa, mutta juttua ei oikein voi noin kesken jättää. Tämä viikko on mennyt sairastellessa, joten olen ollut keskimääräistä huonompi saamaan aikaan. Tarkempaa tietoa paidasta ja muutakin höpötystä ilmestyy blogiini varmaan huomenissa.

1 kommentti:

Marja A kirjoitti...

Laitoin grammat ylös. Tsemppiä gradun kanssa!