25.2.2007

Namutakki

Tiistaista sunnuntaihin seiskaveikkaa puikoilla. (Kyllä Novitaakin voi neuloa, vaikka onkin nuhjuuntuvaa...) Minulle huipputahti saada nyt jo valmista:

Namutakki kuopukselle, Novitan kevätekstra viime vuodelta, koko 140 cm ja hihat pitää kääriä, kuten huomaatte. Vetoketjun kiinnitys ei ihan onnistunut, mutta en ole varma viitsinkö korjata. Otti typy tuon takin mummolaan lomalle mukaan. Tykkäsi itse väreistä. Minä en ollut varma viitsisinkö käyttää samassa työssä, mutta tytär oli sitä mieltä, että äidillä on "ihana värisilmä"! Pääasia että käyttäjä tykkää.
Heitin puikoille vielä loppulangoista säärystimet samalle likalle. Saa nähdä jaksanko tikuttaa valmiiksi. Vähän väsähdin tämän viimeistelyssä.
Raportoin takin 350 gramman lisäksi aiemmin virkkaamani tilkun painon 35 g. Ostin lapsille Siwasta junamatkalle pillimehuja, ja käytin samalla vaakaa...

3 kommenttia:

Oranssi kirjoitti...

En keksinyt miten tätä editoidaan, mutta lisään nyt tänne kommentteihin: Täytynee joku työ vielä värkätä. Jää paljon parempi mieli jos on kilo rikki, kuin jos on vähän alle! Jos nyt vaikka nämä säärystimet sitten. On kyllä vasta ihan alullaan. Ja settihän täydentyisi komeasti samoista langoista kun opettelisi samalla tekemään sen kalorimetrin, kun 'kaikki muutkin'...

Hannaliini kirjoitti...

Onpa pirtsakka takki!

Marja A kirjoitti...

Laitoin grammat ylös. Vielä ehtii saada kilon rikki. :)