27.2.2007

Namulankaneuleita lisää

Jospas tehtäisiin ajan puutteessa niin, että polkkaan tähän valmiit mutta punnitsemattomat neuleet, ja käyn kommentteihin lisäämässä painot kunhan pääsen huomenna vihannesosastolle leikkimään.

Käytin osapuilleen loppuun asti puna-keltaiset namuväriseiskaveikat. Valmiiksi tuli kalorimetri (ihan suomeksi, hauska neule!) ja Kuopuksen pienille säärille säärystimet. Lankaa jäi pikkunöttösiä apupupuja varten.

Nyt oikeastaan puputtaisi vähän. Joskohan ensi kuussa saisin muutaman tehtyä niitäkin. Lankaahan talossa vieläkin on. Lankalakko oli ihan terveellinen, mutta harkitsen vakavasti klo 00.01 torstai'aamuna' nettitilauksen tekemistä. Olisi yksi neuletakkisuunnitelma. Ihan itselle. Saksan sukkalankoja ei tee enää niin kipeästi mieli, kun muistin käydä silittelemässä ja ihailemassa jo sieltä ostamiani lankoja. Onhan niitä monta kerää!

Toivon, että olen oppinut tässä kuussa jotain. Itsehillintä on vaikeaa. Ryhmän tuki auttaa.

Sain tänään postissa uudet Addin pyöröt (tai siis kolmet: 3 mm, 4 mm ja 7 mm). Ihan ei tulleet ajoissa, jotta olisin tehnyt itselleni sen ponchon niillä isoilla hamsterikuussa. Piti kuitenkin jotain tehdä niillä HETI. Aloitin Nallesta pipon. Jos vahingossa valmistuu huomenna (oletettavasti myöhään illalla), käyn vielä kertomassa täällä.

Kiitos seurasta. Harrastanen maltillisuutta lankaostoissa aina välillä. Koska nyt kutkuttaa se nuttu, en todellakaan ilmottaudu jatkopeleihin. Olen kuitenkin ajatellut, että yritän opetella neulomaan vanhemmasta päästä lankoja 'aina välillä' pois. Siis uutta saa ostaa, kun aina väliin kuluttaa jonkun vanhemman langan.

Vielä pakko hehkuttaa: Olen ihastunut uusiin välineisiini: Addeihin ja eebenpuisiin sukkapuikkoihin. Autuutta! (Vielä kun korkkaisi jonkun unelmalangan. Mullapa on valmiiksi kaapissa ihaniakin!!!)

2 kommenttia:

Marja A kirjoitti...

Kristelille tiedoksi, että tämän kirjoituksen vielä(?) keskeneräisiä grammoja ei ole huomioitu loppuraportissa.

Oranssi kirjoitti...

Grammoja näissä oli yhteensä 112 g. Vielä on pipo puikoilla eikä nukuta (kun vedin iltaunoset töiden jälkeen) joten en tiedä valmistuuko vielä tänään. On hidasta mallia. Uusi postaus jos vahingossa valmistuu.