30.1.2011

KatonKontti laihikselle

Tervehdys kaikille kanssadiettaajille! Olen LeenaK KatonKontista ja osallistun Lankahamstereihin muistaakseni kolmatta kertaa. Perinteisesti olen tehnyt tarkahkon inventaarion aina ennen hamsterikuun alkua, mutta tällä kertaa en usko enää ehtiväni. Lankavarastoni kooksi arvelisin viime vuoden inventaariooni nojautuen noin 30-40 kg. Kyllä, suunta on aktiivisesta kulutuksesta huolimatta nousujohdanteinen. Viimeiset hankinnat tein tässä männä viikolla, kun Masku Koti oli laittanut Tempot aleen. Niistä aionkin aloittaa itselleni neuleen, joka onkin sitten ensimmäinen tekele itselleni pitkiin aikoihin. Aina sitä tulee tikuteltua kaikille muille puikot sauhuten, mutta itselle harvemmin mitään.

Ai niin, niitä muita meidän perheessä on minun ja aviopuolison lisäksi neljä tytärtä ikäjakaumalla 9 kk, 2,5 v, 7 v ja 8 v. Lisäksi lankakeriä vaanii Manna-kissa, joka itse asiassa antaa lankojen olla ihaltavan rauhassa. Kesäisin pihassa taapertaa yleensä kanoja ja tulevana kesänä jälleen ehkä myös lampaita.

Tämän vuoden alussa aloin muuten 30-vuotisjuhlavuoteni kunniaksi (okei, tämän keksin juuri nyt) projektin nimeltä 12 Uutta Asiaa. Mukaan voi lähteä kuka vaan ja vielä ehtii! :) Kyse ei ole niinkään neuletempauksesta, mutta omalla kohdallani uudet asiat tulevat varmaan enemmän tai vähemmän painottumaan käsityöpuolelle. Toivon, että helmikuun uusi asiani ei kuitenkaan olisi retkahtaminen kesken hamsterikuun! :O

Lankahamsterikuun tavoitteeksi määritän itselleni ensisijaisesti tuon pikkuneuleen itselleni ja lisäksi aion käyttää jämiä. Niitä kertyy niin vietävän paljon ja koko ajan, joten pakkohan niiden kulutukseenkin on keskittyä joskus muulloinkin kuin vain jämäkuun aikana. ;) Omien ja muiden kiireiden vuoksi neulomiseen ei tahdo jäädä niin paljon aikaa kuin toivoisin, joten kärkisijoille en luultavasti tule millään pääsemään, mutta se ei tässä olekaan se tärkein tavoitteeni, vaan yhteinen hauskanpito ja lankavaraston edes vähäinenkin pienentyminen!

Ei kommentteja: