2.3.2010

Punanen esittäytyy oikeesti

No nyt on reissu reissattu ja kissat kotiutettu hoidosta ja aikaa taas lankahamsteroinnille. Reissusta oli sekin hyöty, että löysin kassista puikot joiden olemassaoloa en muistanut ja joista on suuri apua kun eräät toiset kokivat karmean kohtalon ja kaipaavat korjausta. Tämä traaginen neule ei tosin ole hamsterineule varsinaisesti, mutta niin kauan se on kaapissa ollut ja sen jälkeen kokenut kaameita, että tulen varmasti sääligrammoja siitä anomaan mikäli se valmistuu.

Olen siis punanen ja blogistani vinkkasin jo aiemmin. Olen ollut useampana vuonna jo hamsteroimassa ja siitä huolimatta (ja omista lisäsäännöistä koko vuodelle huolimatta) on ensimmäisen hamsterivuoteni reilu 10 lankakiloa paisunut reiluksi 40 kiloksi... Langat vain ovat päättäneet tulla meille minulta (ja etenkään mieheltäni) lupia kyselemättä. Menneenä vuonna Katiija (ihana ystävä <3) ystävällisesti auttoi lankojen salaliitossa ja kerrytti minulle puuvillaa omista varastoistaan niin kankaina kuin lankoina. Olen parhaani mukaan yrittänyt kuljetella niitä takaisin kasseina ja pusseina ja muuna, mutta siitä huolimatta varasto on plussan puolella reilusti.
Nyt mietinkin hamsterikuulle mm. pieniä puuvillaisia projekteja. Mahdollisesti sytomyssyjä, tai sitten ei. Aion siis keskittyä moneen pieneen välityöhön ja saada myös ehkä valmiiksi jonkun isomman keskeneräisen (jotka vain sattuvat olemaan kesken). Ehkä myös peittotilkkuja kasvivärjätyistä langoista. Jää nähtäväksi. Grammoja tuskin kertyy hamsterisaldoon edes puolia viimevuotisesta.

Ja APUEMOASIAA: poimin blogien osoitteita esittäytymisistänne, mutta hihkukaa tämän viestin kommentteihin mikäli nimi tai blogin nimi on väärin, puuttuu tai on muuta ongelmaa. Korjailen niitä päivittäin. Eilen olin vähän väsynyt ja pahantuulinen kun laittelin niitä (niin, tiesittekö että kissa pystyy 35 kilometrin automatkan aikana kakkaamaan ainakin kahdesti, pissaamaan kerran ja oksentamaan kerran), että on hyvin mahdollista että jotain meni pieleen.

2 kommenttia:

zilja kirjoitti...

Kissan kanssa automatkailu on valitettavan epämukavaa ja meillä sitä harrastetaan vain pakollisten eläinlääkärireissujen osalta. Teidän epämukavuussaldo on ollut noinkin lyhyellä matkalla kunnioitettavan karsea!

MysteryKnitter kirjoitti...

Poor cat! And poor owner! Must have been nasty!