2.3.2010

Aloitettu

parikin neulomusta 1.3.2010. Minulla oli hyvä tilanne sillä tavalla, että yhtään keskeneräistä työtä ei ollut. Pari tarkkaa suunnitelmaa, mutta en ollut vielä luonut edes silmukoita.

Puikoille pääsivät sukat Novitan Tico Ticosta. Väri on ihanan iloinen puna-pinkki-oranssi-keltainen lanka. Näissä sukissa menee jokunen tovi, koska ohje on pitsineulemaisen työläs ja tarkkuutta vaativa.

Toisena työnä aloitin langankulutuksen suhteen fiksumman neulomuksen: lapaset Novita Polaris -langasta. Lanka on ihanan pehmeää, mutta löyhäkierteisenä ei ihan mieleisintä neulottavaa eikä jälkikään ole ihan niin särmää kuin haluaisin. Tuota lankaa on minulla sen verran paljon, että kiva kokeilla sillä nyt kuitenkin erilaisia neulomuksia. Erityisesti olen siitä myöhemmin tekemässä koirille talvineuleet Nyt on kuitenkin kevät on jo sen verran lähellä, että taitavat olla vasta ensi talvena käytössä.

Kulutukset katsotaan sitten, kun on valmista.

Lankahamsterikuukauden ensimmäisenä päivänä sitten toisaalta tapahtui jotain, mitä en todellakaan osannut odottaa tai edes salaa toivoa. Minä voitin lankaa! Ihanaa lankaa! Saan vapaavalintaisen langan Saffron Dyeworksin Etsy-puodista. Kuulun Ravelryssa ryhmään 10 Shawls in 2010 ja helmikuun valmistuneista huiveista arpaonni osui kohdalleni. Toivottavasti minua ei diskata tämän vuoksi, kunhan en tuosta palkintolangasta neulo mitään hamsterikuukautena ?

1 kommentti:

Kristel kirjoitti...

Ei diskata, blogiarvontoja ja vastaavia ei lasketa, kun ei lahjoistakaan rangaista. :)