31.1.2008

Käytännön höpinöitä

Noniin, hamstraamisen alkuun on enää vajaat 12 tuntia joten taitaa olla oikea aika miettiä käytännön asiat selväksi.

Ensinnäkin, ihan omin päin ja omavaltaisesti, muutin blogin nimeä ja ulkoasua. Kaikenlainen palaute otetaan vastaan ja tarvittaessa teen muutoksia lisää. :)

Labelit/tunnisteet
Toivon että kirjanpidon helpottamiseksi käyttäisimme tiettyjä yhteisiä labeleita/tunnisteita. Ilmoitan joka viikon keskiviikkona Ylidiktaattorille kulutetut grammat ja tästä syystä toivoisinkin että ne ilmoitettaisiin täällä selkeästi. Viime vuonna oli käytössä label "oma nimi valmiit " ja sen ottaisin käyttöön tänäkin vuonna. Eli minä pistän omiini että "Tui valmis". Ja grammat siihen postaukseen. Jos ei ole vaakaa käytettävissä, ohjeissa sanotaan että arvioidaan lähimpään 50g:n. Omatunnon mukaan ;)

Poimin kulutukset myös tuonne sivupalkkiin jotta kunkin on helppoa seurata miten edistymme.

Lisäksi mielestäni voisi ottaa käyttöön seuraavia tunnisteita:
sääligrammat - jos on grammoja ufoista joita toivoo Ylidiktaattorin laskevan mukaan kulutukseen
kysyttävää - mikäli on jotain ihmeteltävää
viikkoraportti - apuemäntä tulee sill luokittelemaan viikottaisen kulutuspäivityksen

Onko ideoita/mielipiteitä/ajatuksia mahdollisista muista labeleista?

Joten apuemäntä poistuu nyt tikuttelemaan valmiiksi lapasia jotta pääsee aloittamaan heti perjantain puolella uutta neuletta!

2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Mulle on hiukan epäselvää, pitääkö ennen neulomisen aloittamista laskea lankavaraston kokonaispaino. Vaikuttaa siltä että aika moni on ainakin jonain vuonna laskenut, mutta ääh ja ääh kun siinä on työtä ja kun ei edes ole vaakaa (ajattelin viedä valmiit työt aina työpaikalle punnittavaksi).

Kristel kirjoitti...

Lankavaraston kokonaispainoa ei tarvitse laskea (ellei itse halua, moni on saanut kisasta kimmokkeen tehdä inventaario). Hamsterikisassa lasketaan vain neulotut grammat, ei esimerkiksi kulutuksen suhdetta lankavaraston painoon niin kuin syksyllä ollessa 10%-projektissa. :)