30.1.2008

Hekla esittäytyy

Heippa hamsterisiskot!

Esittäydyn ihan pikapikaa. Tämä tammikuun loppu on minulla kovin kiireistä, enkä ehdi kunnolla edes hamsterointia suunnittelemaan... Ensimmäinen hamsterineule minun täytyy aloittaa perjantai-iltana junassa, kun lähden tyttäreni kanssa käymään Tampereella. Alun perin tähtäsin tuon matkan maaliskuun alkuun, jolloin olisin voinut hyvällä omallatunnolla käydä lankaostoksilla - mutta tuli muutos suunnitelmiin, ja Mansen lankakaupat pitääkin nyt jättää väliin :-/.

Lankaa minulla on varastossa varmaan useampia kymmeniä kiloja, laskemaan en jaksa ruveta. Hamsterikuun tavoitteena voisi olla tuhota noin 3 kiloa. Ensimmäisenä vuonna hamstereissa taisin päästä yli 4 kilon, mutta viime vuonna jäi reiluun kahteen (vai meniköhän kolme rikki, enpä muista enää). En sentään verissäpäin kilpaile, mutta minusta on kivaa suunnitella aina helmikuulle sellaisia projekteja, joihin saan kulumaan ison määrän lankaa.

Blogistaniassa pidän omaa Puikkopyörrettäni, ja Ravelryyn sain kutsun eilen, mutta siellä en ole ehtinyt käydä muuta kuin kääntymässä ja ottamassa itselleni tunnuksen Heklavelho.

Palaan hamsteriaiheisiin paremmalla ajalla eli ensi viikolla. Sitten alkavat puikot viuhua!

Ei kommentteja: