17.2.2011

Raportintapaista

Keräsin ilmoitukset yhdeksän aikaan, joten Johkun säärystinsukkaparigrammat (huh mikä yhdysanahirviö) siirtyvät nyt ensi viikon raporttiin. Mutta loppuraportin osalta voitte huokaista helpouksesta, olen varannut sen viikon lomaa! Päivystän siis puolen yön aikaan viimeisiä langanpätkiä...

PäiviH on ainakin saanut kasaan kunnioitettavan määrän projekteja (Kristel on tämän linjanvedon tehnyt), eli hänellä on nyt 65 projektia kasassa! Meillä muilla ei ole yhteensäkään noin paljon tehtynä. Kaikkiaan meillä on kuitenkin jo yli 120 projektia, mikä on minusta upea suoritus.

Ja kuten arvelinkin, tälle viikolle alkoikin sitten valmistua niitä suurempia töitä. PäiviH toki räjäytti potin kerralla tilkkupeitteellään (1600g tilkuista, yhteiskulutus jo 1785g), mutta Juuli on tehnyt tasaisen varmaa tulosta yhdellätoista projektillaan, yhteiskulutus on jo 1645g. Olen ihaillut Juulin ideointia, kas kun itsekin tajuaisi joskus...
Tanja(477g) on Juulin kanssa tasoissa projektien määrässä, ja MysteryKnitterillä(386g) on jo 10 projektia kasassa, jos olen oikein laskenut.

Yllätyksekseni minä olen kolmantena kulutuksessa 845g tuloksella, ne tosin ovat tulleet kolmesta työstä (kaksi isoa peittotilkkua ja istuinalusta), ja nyt taitaa vauhtini hyytyä, kun ei mitään vastaavaa hätäaputyötä ole näköpiirissä.
Ixu on neljäntenä 556g:lla, mutta minulla on jonkinlainen kutina, että tilaustöiden myötä hän saa piankin lisää grammoja ja projekteja kasaan...

Samma, Strilla ja Meira ovat vielä kokonaan ilman grammoja - tämä voi tarkoittaa sitä, että kohta sieltä tulee kolmen kilon rekipeittoja tai 32g pitsihuiviunelmaa raportoitavaksi. Jään odottelemaan.

Kahden viikon aikana on kulutettu 7,4kg lankaa, eli melkein 150 normilankakerää. Se on kuulkaa aivan tajuttoman iso läjä lankaa, sukkalankavahvuudessa (400m/100g) se on 30 KILOMETRIÄ lankaa.

Ja vielä hieno uutinen Ykköshamstereiden osalta: meistä ei ole vielä kukaan tunnustanut jättäneensä leikkiä kesken!

4 kommenttia:

strilla kirjoitti...

Meikällä on tekeillä hame kuusikulmioista, ja pääsin sen aloittamaan vasta, kun tilaustyö oli valmistunut, eli puolisentoista viikkoa sitten. Laskeskelin, että vielä ehdin saada valmiiksi, jos neulon joka päivä kaksi kulmiota.

Niitä on nyt yhteensä neljä, että tuota noin... :D

Mut lankaa en osta, nih!

MysteryKnitter kirjoitti...

Jep, mä jätän kappalemäärän laskemisen muille. Grammat muuten täsmää Excel - kirjanpitoni kanssa.

Samma kirjoitti...

Täytyy kyllä tuottaa pettymys, sillä täällä on jossain kohtaa valmistumassa vaan vauvan haalari, lankaa kulunee alle 150g.

Johku kirjoitti...

Ajattelinkin, että olet ehkä ehtinyt laskeskella grammat. Vaan eihän tuo haittaa, näkyväthän ne seuraavalla viikolla. Itseä harmitti eniten, että en saanut tuota kolmatta paria valmiiksi =)