13.2.2011

Raijiksen toinen ja kolmas valmis

Tässä viime päivien aikana on olen saanut valmiiksi kaksi hamsteriprojektia lisää, eli kahdet sukat, lankana iloisen värinen seiskaveikka-sateenkaari.Lyhyemmät painaa 64 grammaa ja pidemmät 98 grammaa.
Muuten, milloin tähän hamsterikisaan ilmestyi tuo projektien kappalemäärällä kilpaileminen, ennen kisattin vain grammoista? En muista että sitä olisi ennen ollut eikä se osunut mun silmiini hamsterisäännöissäkään. Jotain on mulla mennyt nyt ohi. Mukana hamsteroimassa olen vain lankojen kuluttamisen, huvin ja yhteisöllisyyden vuoksi, enkä ollenkaan voittaakseni, koska täällä on ihan mielettömiä superkutojia, mutta periaatteessa haluaisin aina että säännöt olisi selkeät, oli kisa kuinka leikkimielistä hyvänsä. Eli missä ja milloin tuo kappalemääräsääntö on tullut mukaan?

3 kommenttia:

Lape kirjoitti...

joku lupas palkita eniten töitä tehneen... ettei välttämättä tarvitse olla se eniten kiloissa kutonut...

Kristel kirjoitti...

Tosiaan, eräs palkinnon lahjoittaja asetti omaksi palkintokriteerikseen eniten projekteja. Aikaisempinakin vuosina on ollut se systeemi, että jos lahjoittaa palkinnon saa asettaa ehdon palkinnon saajalle. Muistaakseni on mm. palkittu joku vuosi eniten hyväntekeväisyyteen neulonut hamsteri, tänä vuonna ei sitten taas lasketa hyväntekeväisyysprojekteja erikseen. :)

Raijis kirjoitti...

Jep, kiitos vastauksista, muistan kyllä että noita erilaisia palkintoja on ennenkin ollut, mulla meni vaan ihan ohi toi kappalehomma, mutta nyt asia selkis! :)