1.2.2011

Hidas käynnistys

Olen kuullut lankahamstereista joskus aikaisemminkin, mutta pitkään aikaan en jaksanut innostua mistään tempauksista. Elämän tempoessa sinne tänne jo omasta takaa. Nyt olen siis ensimmäistä kertaa lähtenyt innolla mukaan.

Olen reilu kolmikymppinen äitiyslomalainen Oulusta, ainakin tällä hetkellä. Elämme mielenkiintoista aikaa elämässä, emmekä tiedä missä kotimme tulee olemaan. Ainoa varma asia on, että muutto on edessä jonnekkin ja mitä pikemmin sitä parempi. Siihen saakka yritämme elää sovussa näissä neliöissä ja se olisi huomattavasti helpompaa mikäli joka paikasta ei pompsahtelisi lankakeriä ja käsityölehtiä tietysti kahden lapsen lelujen ohella. Niinpä jo vuodenvaihteessa siivoilun lomassa päätin kuluttaa mahdollisimman paljon olemassa olevia lankoja tänä vuonna. Tästä syystä en voinut jättää osallistumatta Lankahamstereihinkaan. Jos edes yhden laatikon saisi vähemmäksi. Lankoja on nimittäin paljon. Tarkkaa määrää en ole koskaan laskenut sillä en edes tiedä missä kaikki langat on. Tyttären päiväkotiin vein juuri kilon lankaa ja sen poissaoloa ei voi edes huomata, joten täytyisi ottaa järeämmät aseet käyttöön.

Suuria tavoitteita en itselleni aseta. Mitä enemmän saan valmista, sitä parempi. Muutamaa mallia olen valmiiksi katsellut tammikuun puolella. Niitä ja muita tekeleitäni voit halutessasi käydä katselemassa blogissani. Tämän päivän poden matkaväsymystä ja valmistaudun henkisesti alkaneeseen kuukauteen. Tulimme viime yönä reissusta ja samalla reissulla sain päätökseen erään opiskelu-urakan. Pöytä on siis niin sanotusti siivottu ja neulominen voi alkaa.

Ei kommentteja: