22.2.2011

74 grammaa

WhamBam -mallinen täysin keinokuituinen viritys. Tästä ensin ajattelin jotain pientä liinaa tai kassia, mutta sitten se päätyikin tällaiseksi. Pojan päällä tän olisin kuvannut, mutta eilen nukkui kun sain tämän valmiiksi ja tänään en ennättänyt kuvata kun oli kaikenlaista virastoissa käymistä ja ruuanlaittoa ja pakkaamista kun lapset lähtivät vanhemmilleni muutamaksi päiväksi. 74 grammaa siis Hippya ja Jiveä tähän sain hukatuksi. Jiveä on vielä hyllyssä pölyriepuja varten :) (Kokonaissaldo nyt siis 791 grammaa)

Pian valmistuu ampiaisraitaiset sukat...

Ja sitten nämä... Sain kesällä/alkusyksystä tällaiset aivan ihanat sukat. Tosin saadessani ne, ne eivät tosiaankaan olleet näin rikki. Olen käyttänyt ne puhki!!! Ajattelin parsivani ne pesun jälkeen, mutta kone söikin liki poikki hiutuneet pohjat ihan kokonaan rikki. Nyt näihin ei taida auttaa muu kuin kärjen uudelleen neulominen. Saako hamsterigrammat siitä lankamäärästä mitä kuluu uuden kärjen neulomiseen?

4 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Kas, täällä oli kysymys. :) Koska kyseessä ei nyt varsinaisesti ole ikuisuusprojekti tai vastaava vaan uusi kokonaan neulottu osa rikkinäiseen neuleeseen, niin sanon että grammat voi laskea.

Ixu kirjoitti...

Ok! Huimat 24 grammaa siis lisää saldooni :D

Neuloin sukkien kärkiä muutaman kerroksen viimeyönä kun olin saanut keltamustat valmiiksi ja loput kärjistä neuloin Diesel Bandin treenejä kuunnellessa. Livemusa jotenkin passaa neulomiseen vaikkei missään festareilla tulisikaan välttämättä mieleen kaivaa puikkoja esiin (ne humalikot...)

Sahrami kirjoitti...

Huutele Ixu ensi maanantaina, että olen muistanut lisätä nämä 24 grammaa saldoosi!

Ixu kirjoitti...

Mä lisään sen seuraavien sukkien kanssa ihan tuonne omaan postaukseensa :)