31.1.2011

Puikot tanaan, ykköset!!!

Keskiyö lähestyy!
Tiedän, että hamsterien joukossa on sellaisia, jotka ovat jo terottaneet puikkonsa, kerineet lankansa, tulostaneet ohjeensa ja tarkistaneet kellonsa... Kun vuorokausi vaihtuu, niin hamsterikuukauden kulutukseen laskettavat työt voi aloittaa.

Jaa mitä apuemäntä aikoo tehdä? No nukkua kuin pieni murmeli... Itselläni on tuossa sujuvasti kesken kaksikin isohkoa työtä (oman mittapuuni mukaan suurta), esikoisen neulepaita ja itselleni jakku. Ihan vakaasti olen ajatellut tehdä ne valmiiksi, enkä olekaan asettanut itselleni edes alitajuista tavoitetta langankulutukseen - se olikin syy, miksi ilmoittauduin apuemännäksi. Apuemäntänä toimiminen toivottavasti asettaa harteilleni niin suuren vastuun, etten kehtaa luistaa siitä lankaostoksille...

Yhtä lukuunottamatta kaikki ykköshamsterit ovat jo kirjautuneet joukkoomme. Suurin osa on jo esittäytynytkin, hienoa! Juulikin ehti mukaan, onkin mielenkiintoista nähdä, mitä saat aikaan.
Odotan suuria moneltakin ykköseltä, suurimman osan tunnenkin joko blogien kautta tai Ravelrystä. Erityisen utelias olen teidän itselleni tuntemattomampien kisaajien suhteen!

Nyt, hyvää yötä, rakkaat ykköset!

3 kommenttia:

Silveri kirjoitti...

Kerin äsken ensimmäiset kolme vyyhtiä. Aamulla ennen töihin lähtöä meinaan luoda silmukat serkkulikan tilaamiin sukkiin. Siitä se lähtee!

iso gnu kirjoitti...

Huomenna illalla sitten vauhtiin-- pitänee edes päättää mistä aloittaa huomenna.

Samoin on kiva seurata jokaista ja mitä valmista tulee!

MysteryKnitter kirjoitti...

Saa nähdä miten käy. Pitää varmaan vähän levätä ensin, minulla kun iski paha päänsärky juuri nyt. Tyypillistä...Juuri, kun olisi menossa jotain tärkeää, tulen kipeäksi.