30.1.2011

Ohjeita

Olen onnistunut ainakin osan kutsuista lähtemään oikeisiin osoitteisiin, koska ryhmään on jo liitytty. Nyt onkin hyvä hetki sitten kirjoittaa näkyville muutamia ohjeita.

Kun olet saanut kutsun ryhmään ja olet liittynyt, niin kirjoita esittely itsestäsi - on mukava tutustua ryhmäläisiin. Jos sinulla on blogi, niin laita sekin näkyville, liitän sen sitten tuonne oikeaan laitaan.

Tässä ykkösryhmässä on aiemmat tunnisteet ("labels") poistettu, joten ei ole katastrofi, vaikkei aina muistaisikaan laittaa 2011 tai 11 tunnisteeksi. Oman viestin tunnisteeksi on syytä laittaa aina oma nimi, minulla tunnisteena on apuemäntä.

Oikeasta reunasta löytyvät muiden lankahamsteriblogien linkit, myös pääblogi. Pääblogista löytyvät tempauksen säännöt, Kristel sitten myös päättää sääli/viimeistelygrammabonusten myöntämisestä. Säännöt kannattaa lukea, niistä löytyy yleensä vastaukset useimpiin mieltä askarruttaviin Lankahamsteri-kysymyksiin.

Valmiiden töiden ja kulutettujen grammojen raportointi on aina keskiviikkoisin.

Jos joku osaa tehdä hienon napin ryhmälle, se sopii minulle - itse en nimittäin todellakaan osaa mitään sellaisia...

Tässä on vielä vajaa 1,5 vuorokautta valmistautua!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Huh heijaa, onnistuin sentään tulemaan pieneltä lomalta kotiin suhteellisen ajoissa! Kutsu odotti, vastasin ja täällä nyt olen.