30.3.2010

Suuri Sääligramma-anomus

Mitään näistä ei ole aloitettu maaliskuussa. Kaikki ovat epätoivoisen pitkään kestäneitä projekteja. Kaikki ovat kokeneet jumitusta, vastoinkäymisiä ja hidasta etenemistä.

Sukat serkun tyttärelle lahjakortin toiveiden mukaan. Lanka on Sandnes Mini Palett, ikävä neuloa, mutta upeat värit, joskaan ei mun makuun... Alottaminen kesti ja kesti (ekat magicloopit ja alottaminen pelotti) ja sit oli hidasta neuloa kun lanka ei ollu kivaa eikä värikään mun mieleen. Valmistuivat vihdoin reilu viikko sitten ja uusi omistaja sai sukat suoraan päättelyneulan käytön jälkeen. Tuntui pitävän :)
Kulutus 63 g josta ehkä n. puolet tässä kuussa.

Äitin takki Sandnes Duettista, puuvillaa ja merinoa. Raskasta neuloa kuten puuvolla. Hihat neuloin viime kuussa ainakin kolmasti puoleen väliin. Purin siis pari kertaa, tein hihoja samaan aikaan ja kun sain kahdesti ne liian leveiksi niin sit purettiin molemmat. Tyhmyydestä sakotetaan. Lisäksi neule kärsi inflaation ja epätoivon kun rusautin yhden Knit Pron puikon polven alla poikki. Ja jumituksen kun piti viimeistellä. Menekki 523 g josta varmaan sellanen 100g ainakin tässä kuussa. Aloitettu ainakin tammikuussa, ehkä aiemmin.

Suurin epätoivo. Coffee tunic. Aloitettu itselle joskus marras-joulukuussa kait, epätoivoa ensin joustimessa jota neulottiin 2,5mm puikoilla. Sitten tyhmästi osuneissa sivuissa kun en vaan tajunnut ja sit meni jouluneuleet ohi. Sitten en vaan ymmärtäny ohjetta joten viskasin neuleen kahdeksi kuukaudeksi nurkkaan häpeämään, kunnes eräänä aamuna luin ohjeen, totesin et "mikähän tässä oli olevinaan niin vaikeeta" ja jatkoin neulomista. Sitten meni puikko poikki, taas, tästäkin. Knit Pro jäi mun ja pöydän reunan väliin kun kurottelin ja *räks*. Ja ei ollu lähilankakaupassa uusia 3mm hyllyssä, eikä enää parissa nettikaupassakaan kun olin tarpeeks epätoivonen tilatakseni vaan sen. Sit sain vihdoin tässä kuussa uuden (kiitos sen lähilankakaupan) ja sit tikuttelinkin vähän yläosaa ja koko kauluksen. Kulutus 347 g josta varmaan sellanen n. 100 g tässä kuussa. Epätoivoa koin myös kuvatessa kun kissa roikku niskassa, mies ei ollu kotona ja valoakaan ei ollut.

Ihan kiltti rakastettava ylihamsteri Kristel, sääli minua ja lisää muttamia sääligrammoja näistä epätoivon töistä. Olisin suuresti kiitollinen. Näihin oon käyttäny melkosesti neulonta-aikaa tässä kuussa ja kaikki ovat olleet suuren ufoutumisuhan alla, tai jo olleet ufona kuten viimeinen.
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

En voinut kuin nauraa selityksiä lukiessa. Kyllä pitäisi muutama gramma herua! :D

Kristel kirjoitti...

Aijai. :D Punanen-parka. Sanotaan nyt että 50 g sukista ja vielä yhteensä 150 g noista puseroista. Ja pistetään vielä 25 grammaa lisäsympatiaa puikoista. :D

Punanen kirjoitti...

Mulle merkattu nyt siis 225 g merkinnällä Sääligrammat!