31.3.2010

Päivä vielä aikaa


En jaksanut keskittyä aloittamaan mitään suurempaa työtä enää, joten neuloin keskeneräisen tiskirätin loppuun (samaa Novitan Bambua mitä aikaisemmin) sekä virkkailin kerän lopuista pannunalusia. Kuvassa musta kasa on tiskirätti (42g) , sitten vihertävä kirjava on aiemmin valmistunut patalappu jonka grammat oli jo ilmoitettu, harmaa pannunalunen on virkattu Rowan Big Woolin jämäkerästä (20g) ja loput kaksi kirjavaa Novitan Nallesta nelinkertaisena (105g). Pitäisi tämmöisiä tehdä enemmänkin, vajaat kerät jäävät helposti pyörimään varastoihin vuosiksi, kun ei viitsi lisää ostaa että saisi jotain isompaa aikaiseksi.

Lisää saldoon tuli siis vielä 167 grammaa eli laskujeni mukaan kasassa pitäisi olla kaikenkaikkiaan nyt 2898 grammaa.

Tuolla sivussa oleva grammamääräni näyttää olevan vähän jäljessä neulomisistani, vaikka grammat on tähän mennessä kaikki kirjattu ylös?

Apuemokysymys: Mihinkäs mennessä viimeiset hamsterityöt pitää viimeistään blogata että lasketaan mukaan? Päivän vaihtuessa keskiviikosta torstaihin loppuu neuleaika, mutta viimeiset työn saa varmaan blogata vielä seuraavana päivänä, mitenkäs on?

*Edit. Kuva oli näköjään jäänyt puuttumaan, lisäsin sen.*

1 kommentti:

Punanen kirjoitti...

Sivupalkkia en ole aina jaksanut/ehtinyt päivittää, anteeksi siitä. Tarkoitus oli, mutta mutta...
Oma taulukkoni kuitenkin täsmää sun laskuihin eli kaikki on oikeasti merkattu, vaikka sivupalkki ei olekaan ajan tasalla. Nämä myös.