9.3.2010

Apuemäntähöpinää

Parin päivän päästä on torstai, jolloin Kristel tekee pääblogiin ensimmäisen tilannekatsauksen. Siitä johtuen taas apuemot keräävät tiedot omissa blogeissaan keskiviikkoiltana, eli keskiviikkona johonkin aikaan ilmestyy tänne ensimmäinen viikkoraportti.
Ei kuitenkaan hätää vaikka ette ensimmäiseen viikkoraporttiin mennessä ehdi blogata valmistuneita, ne ehtivät sitten seuraaviin.

Olette suorastaan kiitettävästi myös apuemon kannalta bloggailleet valmistuneita, ei paljon mitään töitä minulle, muuta kuin ne normaalit grammojen poimimiset viesteistä.
Muistutan kuitenkin parista jutusta josta osa on ollut löydettävissä pääblogista ja osaa ei ole vielä tarvinnutkaan ja osan olen unohtanut ELI:

- Muistakaa "palkintokategoria" -tunnisteet eli "nappi" tunniste napillisiin valmistuneisiin ja "hyväntekeväisyys" sytomyssyihin ja sukkien lahjoitteluun keräyksiin yms.

- tunnisteet "apuemo" ja "viikkoraportti" on vain minun ja yksin minun käytössä. Eli niillä te löydätte ohjeistukset ja muut tärkeät jutut ja toisella taas Kristel löytää viikkoraportit.

- "sääntökysely" tunniste on jo ollut käytössä, eli jos tulee kysyttävää niin käyttäkää sitä, jotta huomaan varamsti kysymyksen. Vastaus sitten tulee minulta tai Kristeliltä tai jotain nopeammalta kyseisen postaksen kommentteihin.
Tähän liittyy hieman myös tunniste "anomus", eli mahdollisuus on anoa sääligrammoja Yli-hamsteri Kristeliltä mikäli esim. joudutte purkamaan jotain, saatatte ikuisuusprojektin loppuun tai teette muuta josta ei muussa tapauksessa tule hamsterigrammoja vaikka ihan selvästi ansaitsisitte.

- Tätä viimeistä toivottavasti ei meidän blogissa edes tarvita ;) mutta sanonpa kuitenkin. Merkatkaa tunnisteeksi "putoaminen", jos lankojen huuto käy liian kovaksi ja sorrutte lankaostoksiin ja putoatte pelistä.

Myös omia saa keksiä, mutta kohtuudella ja vain tarpeeseen. Eli edellä mainituissa tilanteissa (ja aiemmin mainitut jutut kuten "esittely" ja "valmiit") ei kaivata uusia tunnisteita.

Lisäilen itse tunnisteita tarvittaessa teidänkin kirjoituksiin tai siistin niitä tarpeen mukaan. Älkää luokkaantuko tai tunteko syyllisyyttä. Sitä varten blogilla on apuemo, että on joku joka voi tarvittaessa muokkailla ja auttaa pitämään blogin tunnisteetkin mahdollisimman selkeinä. Vinkkailen joskus jostain jutuista kommentteihin, senkin vain siksi, että seuraavalla kerralla osaisitte tehdä "oikein", tiedän kyllä ettette tahallanne tee minulle hommia vaan kyse on silkasta vahingosta tai epähuomiosta tai siitä ettei blogger ole oikein tuttu vielä.

Neulomisintoa! allekirjoittanut taitaa yrittää saada muutaman grammasen valmista tekemällä lapasiin peukut ja kärkikavennukset.

Ei kommentteja: