28.2.2009

Viimeinen hamsterityö

No niin. Viimeinen hamsterityö on päätelty ja kuvattu. Kyseessä on jatkoa siivousväline-neulomuksille, joita hamsterikuussa on yllättäen valmistunut, vaikka alkuperäiset suunnitelmat oli ihan erilaiset. Kyseisen tuotteen käyttökelpoisuudesta en vielä tiedä, se jää nähtäväksi. Mutta tuntuu ainakin ihan ok:lta. :)

Virkattu kahdella langalla, lankoina Novitan Suvin vaaleanvihreä ja luonnonvalkoinen. Koukku 5 mm ja lankaa kului 78 g. Pääsin siis viime vuotisen saldoni yli ja vieläpä "reippaasti"! Josko ensi vuonna tähtäisi jo yli kilon saldoon!

Onko muuten pudotuspeleistä ollut sen enempää puhetta? Voisin roikkua siinäkin mukana... Nyt kuitenkin miehen sukkien kimppuun (ei toivoakaan, että saisin 46 koon pitkävartiset sukat valmiiksi vielä tämän päivän aikana, kun tällä hetkellä on valmiina n. 10 cm vartta ensimmäisestä sukasta.. :D)

1 kommentti:

Outi kirjoitti...

Grammat kirjattu! Kristeliltä kyselin pudotuspeleistä, mutta edellisvuosien kokemuksella pudotuspeli-innokkuus hyytyy nopeasti - mutta esimerkiksi Ravelryssä on Lankalaatikko- niminen ryhmä omaehtoista lankavaraston kutistamista varten, omien sääntöjen mukaan.