1.2.2009

Sunnuntai-illan emännöintiä

Ensimmäinen hamsteripäivä on pian takana ja johan täällä on valmista tullut! Matunin kaulahuivi ja Riffin Hittavaiset! Aplodit, olette kyllä todella nopeita:) Eli kulutusta tälle hamsteriporukalle yhteensä 150 grammaa, hieno avaus.

Käytännön asioista sen verran, että lisäilin tuonne sivupalkkiin osallistujien blogeja. Jos jonkun blogi ei ole vielä listalla, niin pistäkää vaikka kommenttia tämän postauksen jälkeen, niin korjaan asian pikaisesti. Lisäsin sinne myös Matunin ja Riffin kulutukset, muiden kulutuksia sitten sitä mukaan kun niitä ilmoitetaan. Yritän merkitä aina niihin postauksiin, joiden grammat olen kirjannut muistiin kommentin, mutta jos joku jää epähuomiossa merkitsemättä, niin hihkaiskaa:)
Miltei kaikki ovat myös käyneet jättämässä tänne puumerkkiään ja toivottavasti kaksi puuttuvaa hamsteriakin löytävät tänne (tarkistin, että kahteen kutsuun ei ole vielä vastattu).

Lankahamstereille on myös oma nappi olemassa, jonka on tehnyt 3-blogin Wool Rat.


Oma hamsteripäiväni on mennyt aloitusten merkeissä, saa nähdä koska tulee valmista. Mutta ainakin puikoilla on neulottavaa joka lähtöön: palmikkoa, kirjoneuletta ja tiskirätti:)

Oikein mukavaa alkavaa hamsteriviikkoa kaikille ja muistakaahan välillä pyöritellä ranteita, venytellä hartioita ja haukata piristävää pakkasilmaa!

Ei kommentteja: