1.2.2009

Pikkumyy esittäytyy

Hei hamsterilaiset!

Olen itäsuomalainen pappi, joka harrastaa partiota, käsitöitä, liikuntaa, laulamista, soittamista ja viittomakieltä. Pikkumyyn blogin löydät täältä. Kopioin osittain esittelyni parin vuoden takaisesta. Viime vuonna en hamstereissa mukana ollutkaan.

Olen oppinut neulomaan koulussa, jossa lapaset olivat täysin eriparia sekä peukalot laiskuuden ja neulontavihani vuoksi niin pienet, ettei niihin minunkaan pikku peukalot mahtuneet. Myöskin virkkaaminen oli koulussa työn ja tuskan takana, valkoinen lanka likaantui tehdessä ja pesin virkkauksen pesukoneessa ennen arviointia, jonka jälkeen se kutistui ja värjäytyi :). Neulomisen ilon olen löytänyt vasta viime vuosina. Samoin kuin käsityöt ylipäätään. Neulominen on terapeuttista ja kutimet kulkee mukana muiden ihmisten hermostumiseen saakka :)

Lankaa minulta löytyy vajaa 4 kiloa, aika vähän moneen pahempaan hamsteriin verrattuna, mutta liikaa miehen mielestä :) Suuria suunnitelmia ei tälle kuulle ole, tavalliseen tahtiin neulon, mutta jos lankaa ei tulisi ostettua. Muutama keskeneräinen työ olisi lopetettava, ennen kuin grammoja alkaa edes tulla.

Hamsteroinnin taidan aloittaa yhdellä salaisella jutulla... Lankaa tuli ostettua tammikuussa hiukan varastoon, niin tästä on hyvä lähteä :) Tosin koko viime vuoden neuloin enemmän tai vähemmän vain vanhoja lankoja pois, joten en usko hamsterikuun tuovan suurta tuskaa, vaikka kielletty hedelmä onkin aina houkuttelevin... Yksi neuletarvike ja - lanka paketti on tulossa helmikuussa, tilattu tammikuun puolella, samoin Kristeliltä sain luvan ottaa vastaan lankaa, jota ei saa kaupasta erääseen työhön, kun tästä on jo tammikuussa sovittu. Eiköhän tästä siis selvitä. Mutta nyt puikkoihin!

Ei kommentteja: