23.2.2009

Kuvia ja grammoja

Tässä olisi nyt todistusaineistoksi kuvamateriaalia aikaisemmin tässä kuussa valmistuneista töistä (grammat ilmoitettu) sekä muutamasta uudesta tuotoksesta.

Ensimmäiseksi kasa tiskirättejä. Ajatuksena oli käyttää kaikki yksittäiset Novita Bambu kerät ja kokeilla uusia tekniikoita/hauskoja malleja, jotka on bongattu Ravelrystä. Näiden grammat ovat jo ylhäällä. Tarkemmat mallit sun muut blogista.


Muinoin virkatusta bolerosta oli jäänyt kaappiin marinoitumaan pari kerää Novita Samosta ja kevään Novitasta löytyi malliksi pipo (grammat ilmoitettu) - ja lankaa jäi vieläkin... Ideoita 36 grammalle Samosta??Välillä piti saada puikoille jotain ihanaa lankaa ja Sublimen Angora Merinoa kuluikin mukavasti Ravelrystä bongattuun kauluriin (Ridged Lace Cowl, grammat ilmoitettu). Siliteltävän suloista lankaa!!


Hamsterikuun aikana ovat myös sukkapuikot kilisseet, joiden tuloksena ovat syntyneet nämä:


Kaikki sukat ovat olleet kärjestä aloitettuja (uutta minulle, mutta sujuu jo hyvin:)) ja kaksissa sukissa on tiimalasikantapäät ja kaksissa lappukantapäät - oikeassa reunassa ovat Lyyra-sukat, pikkusukat ovat langanlopuista ja vasemman reunan sukat todelliset jämälankasukat (7-veljestä kolmea väriä, Jannea kahdessa värissä ja päättelyyn Maijaa, kun langat loppuivat ihan kesken). Lyyra-sukat painavat 74 grammaa ja jämälankasukat 73 grammaa.

Tässä tähän astiset neulomukset. Saa nähdä mitä tämän viikon aikana vielä ehtii valmistumaan, hiukan tekisi mieli jo aloittaa jotain isompaa näiden "yhden kerän töiden" jälkeen.

Tsemppiä viimeiseen hamsteriviikkoon!!

1 kommentti:

Kristel kirjoitti...

Hauskaa että Lyyra-sukkia edelleen tehdään, vaikka se on "vanha" ohje. :)