30.1.2009

Tervetuloa!

Heipä hei kaikille lankahamstereille! Taas on se aika vuodesta, jolloin kaikki hamsterit kokoontuvat viettämään ikiomaa kuukautta lankavaraston kutistamisen merkeissä - nyt jo viidettä kertaa!
Minä olen Outi, kolmekymppinen neuloja Länsi-Suomesta ja toimin tämän alablogin apuemäntänä. Neljättä kertaa olen mukana ja taas täynnä intoa:) Kaikenlaisia suunnitelmia hieman yli 12 kg:n varaston kutistamiseksi on takaraivossa kehitelty, mutta saa nähdä mitkä niistä toteutuvat - taustajoukoissa kun häärivät vuoden ikäiset kaksospojat, huomionkipeä koirapoika sekä mies, niin suunnitelmat ovat kovin joustavia... Mutta toteutuneista suunnitelmista ja muistakin mietteistä löytyy lisää juttua Lankaa ja ajankulua- blogistani.
Sitten käytännön asioihin:
  1. Olisi mukavaa, jos jokainen esittäytyisi täällä. Lisätkää esittelyn yhteyteen tunnisteeksi (label) oma nimenne ja "esittely"
  2. Kun kirjoitatte tänne, niin käyttäkää tunnisteena omaa nimeänne.
  3. Valmiiden töiden yhteyteen tunnisteiksi oma nimi ja "valmiit" - silloin tiedän kirjata grammat oikein.
  4. Mikäli postaus koskee sääligrammoja, niin merkitkää tunnisteet "sääligrammat" ja oma nimenne.
  5. Pääblogista löytyvät tarkemmat säännöt ja ylidiktaattori-Kristel vastaa niitä koskeviin kysymyksiin. Sääntöjä koskeviin postauksiin tunnisteeksi "säännöt".

Tarkennetaan ohjeita matkan varrella jos aihetta ilmenee. Mikäli jollakulla on intoa esimerkiksi bloginapin tekoon, niin hieno juttu. Samoin nimiehdotuksia, sivujen ilmettä yms. koskevat ehdotukset otetaan ilolla vastaan - ja harmaita aivosoluja yritetään ravistella niitä toteuttamaan, Blogger kun ei ole ihan tutuin ympäristö itselleni.

Mutta sunnuntaina se sitten alkaa! Sitä ennen on vielä hyvää aikaa tulostaa ohjeita, laatia suunnitelmia, kaivella puikkoja sekä lankakeriä ja kenties vielä täydentää lankavarastojakin?

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hei! Tuleehan tämä sitten Blogilistallekin? :)

Outi kirjoitti...

Lisäsin blogin lauantaina puolilta päivin Blogilistalle, kestää hetken ennen kuin näkyy siellä:)