13.2.2008

veranon eka valmis ja ruinausta



Sainpahan minäkin ensimmäisen hamsterineuleeni puserrettua valmiiksi asti. Syntyi vihreä palmikkopipo lahjoituksena saaduista langoista hyväntekeväisyyteen eli SPR:n keräykseen. Painoa pipolla on 52g.



Pipon lisäksi tekeillä on mm. Salina, mutta sen valmistuminen tämän kuun aikana epäilyttää suuresti. Surkean tilanteen johdosta haluaisinkin esittää anomuksen sääligrammoista.

Alla olevat raitasukat valmistuivat eilen ja toinen niistä on kokonaan helmikuussa neulottu. Lisäksi haluaisin tuoda esille, että sukat edustavat manuaaliraidoituksen katoavaa kansanperinnettä. Tästä syystä päättelin myös kaikki 32 langanpäätä hyvin ja huolella. Yhteensä sukat painavat 94g. Mitä sanoo rva Ylidiktaattorimme?



-verano

4 kommenttia:

Tui kirjoitti...

Otin tästä talteen nyt vaan nää pipogrammat, odotellaan Ylidiktaattorin tuomiota sukista. :)

Kristel kirjoitti...

Muistan nähneeni näitä raitasukkia tehdyn jo hyvän aikaa, joten eivätköhän ne ikuisuusprojektiksi kvalifioi. :) Myönnetään 50 ikusuusprojektigrammaa sekä hatunnosto langanpäiden reippaasta päättelystä.

Tui kirjoitti...

Lisäsin kulutukseen tuon 50g :)

verano kirjoitti...

Joo, kyllähän näiden jo alunperin joululahjaksi piti mennä.. Seuraavana synttärilahjaksi, mut nyt näköjään ystävänpäiväksi ehdin :D