16.2.2008

Tilkkusista ken on kaunein


Arvoisa yleisö! Tervetuloa seuraamaan jännittävää Miss Tilkku 2008 -loppukilpailua! Jälleen kerran tiukkojen alkukarsintojen jälkeen on mukaan valikoitunut kymmenen toinen toistaan kauniimpaa tilkkua. Voittaako tumma vai vaalea tilkku, villainen vai tekokuituinen? Se selviää lähihetkinä.

Ja tässä tulevat tämän vuoden finalistit:

Tilkku nro 1 on tasaisen tummanpunainen ja painaa 35 g. Hänen lempiharrastuksensa ovat helpot ainaoikeinneuleet.

Tilkku nro 2 edustaa vaaleampaa tilkkujen heimoa ja painaa hänkin 35 g. Hän harrastaa suuritöisiä palmikkoneuleita ja virkkausta.

Tilkku nro3 tulee Helmineuleiden maakunnasta ja on strategisilta mitoiltaan 40 g. Hänen kiinnostuksensa kohteista ykkösenä ovat erilaiset pintaneuleet ja pätkävärjätyt langat.

Tilkku nro 4 on hyvin isänmaallinen, ja hän neuloo vain sini-valkoisia töitä suomenlampaan villasta. Hän painaa 35 g.

Tilkku nro 5 on myös kotoisin Helmineuleiden maakunnasta. Hän painaa 35 g ja on mestari lankojen kasvivärjäyksessä.

Tilkku nro 6 painaa 30 g. Hänen vapaa-aikansa kuluu vaativien pitsineulehuivien parissa.

Tilkku nro 7 on kisamme ainoa kulmasta kulmaan neulottu osallistuja. Hän painaa 40 g, ja hänen intohimonsa ovat kielet: hän pystyy lukemaan neuleohjeita peräti kuudella eri kielellä.

Tilkku nro 8 on olemukseltaan hillityn tyttömäinen ja painaa 30 g. Hänen lempilankojaan ovat raitalangat, ja hän harrastaa KoolAid-värjäystä.

Tilkku nro 9 painaa 35 g, ja hän opiskelee käsityönopettajaksi. Hänen lempimateriaaliaan ovat huopuvat langat.

Tilkku nro 10 pitää pörröisistä langoista, eikä tekokuituisuuskaan haittaa. Hänellä on mittaa 35 g.

Vuoden 2008 Miss Tilkku -ehdokkaat painavat yhteensä 350 g. Kaikki tilkut ovat lupautuneet kilpailun jälkeen Vaaka ry:n palvelukseen. Muistattehan, että voitte äänestää omaa suosikkianne neulomalla 1o 2n lk 2o yht + suosikkinne mallineule (äänestäminen maksaa 314 hamsterigrammaa + paikallisneulemaksu).

Seuraavana on vuorossa uimapukukierros. Pysykää langalla!


2 kommenttia:

Punanen kirjoitti...

Kiitos! Piristi! Tulin koneelle myrtsittämään oman paidan mörvelöitymisen jälkeen. Sain siis paidan kokeiltavaksi ja totesin sen olevan vähän hmmm.... korjailuja kaipaava. Se uhkaa ufoutua...Mutta tää piristi :)

Tui kirjoitti...

apuemäntä äänestäisi numeroa yhdeksän! ja kirjasi grammat kaikista ehdokkaista.