28.2.2008

Angstia ja hölötystä

Koskaan ei ole liian myöhäistä angstata, näemmä. Nythän on niin, että jo alkukuusta suurella innolla aloittamani villatakki on välittömässä ufoutumisvaarassa... Kaikki osat ovat jo valmiina ja hihasaumatkin ommeltu, mutta siinä se sitten onkin. Mikä voi siinä nappilistan/kauluksen aloittamisessa olla niin vaikeaa?

Vastaanpa omaan kysymykseeni. Syyllinen ongelmaan on eittämättä viikonloppuna alkanut syrjähyppyni Pomatomuksen kanssa. Kyllä, viimeisellä hamsteriviikolla minä aloitin sukkaparin, jolla ei ole mitään toivoakaan valmistua seuraavien kahden päivän aikana! *lyö päätä seinään*

Sekä takki että sukka matkaavat tällä hetkellä töihin ja takaisin laukussani erillisiin muovipusseihin suljettuina, etteivät vaan kumpikaan tajuaisi että perhana, tuolla muijallahan on muitakin kierrossa.

Ainoa pelastuksen mahdollisuus on huominen vapaapäivä. Suunnitelmissa on sulkeutua pyykkitupaan ja ottaa mukaan vain villatakkitarvikkeet. Sukalle voin omistaa sitten vaikka koko viikonlopun laatuaikaa. Mutta villatakin on PAKKO valmistua. Sille on napitkin jo ostettuna. Uhmasin eilen luonnonlakeja astumalla lankakauppaan, jossa oli vielä alekin menossa, ja ostin VAIN ne napit. (Lujana pysymistä helpotti huomattavasti se, ettei palkka ollut vielä tilillä eikä kyseisessä kaupassa käynyt luottokortti.)

Ja jottei tämä postaus jäisi ihan vaan angstailun varaan, niin raportoinpa tässä samalla Trekkingin jämistä väkerretyt nilkkasukat, 40 grammaa, jotka valmistuivat jo aikapäiviä sitten mutta jotka sain punnittua vasta eilen.

2 kommenttia:

Tui kirjoitti...

Tsemmpiä nappilistan kanssa!

Lisäsin kulutukseen grammat :)

Kristel kirjoitti...

Siitä vaan reippahasti viimeistelemään! :D Ajattele miten kivaa on saada valmis neule, eikös? :) Ja huikea hamsteriloppukiri!