9.2.2007

Yövuorotuotos

Oli kaksi rauhallista työ-yötä, joten kaivoin puikot ja langat esiin ja syntyi rinsessakämmekkäät hieman mukaillen. Tarkemmat speksit ilmestyvät omaan blogiin illan aikana. Kulutus 58 g, eli kokonaiskulutus nyt 408 g.

Kysymys: Isäni toivoo harvoin mitään ja nyt tuli toive kaulahuivista. Onkelma piilee siinä, että oma varastoni koostuu lähinnä tyttölangoista, eikä mieslankoja ole tarpeeksi kutiamatonta kaulahuivia varten. Musta on mielestäni isälleni se oikea väri, mutten millään näe häntä KittenMohairista tehdyssä (mustassa) huivissa, vaikka kuinka ajattelen, ja se on ainoa musta lanka, jota löytyy omista varastoista tarpeeksi. Mitä tehdä? Oliko niin, että lahjaksi menevään neuleeseen saa ostaa lankaa? Nyt on niin kylmäkin, että harmittaa, kun hänellä ei ole kunnollista huivia...

3 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Viime vuonna taisi olla tapaus, jossa kisaajan lapsi pyysi itselleen pipoa tai kauluria Ihan Tietystä Langasta josta siskollekin tehtiin... Siitä todettiin sitten, että kyseessä on tilaustyö.

Ylidiktaattori päättää nyt omavaltaisesti, että ellei varastosta tarkkaan tutkimallakaan löydy kertakaikkiaan mitään sopivaa ja kisaajan omatunto sallii, voit pitää tätä tilaustyönä. Yhtään ylimääräistä ei tietysti saa ostaa, ja valmista huivia ei saa laskea hamsterikulutukseen.

JennyF kirjoitti...

Ok, mietin asiaa. Kiitos rouva ylidiktaattori.

Marja V kirjoitti...

Laitoin grammat ylös.