12.2.2007

Viimein jotakin valmista täältäkin


Tadaa! Vihdoin minäkin sain jotakin valmista lankahamsterikisan merkeissä. Tässä siis ensimmäiset helmikuun aikana kokonaan tekemäni sukat. Langankulutus näissä oli 113g seiskaveikkaa. Nämä ovatkin jo viidennet samanlaiset sukat, jotka ovat jo saaneet pienen "muoti-ilmiön" mustien miesten keskuudessa täällä Vaasassa :) En tiedä monetko vielä pitää tehdä. Tosin alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää tehdä tätä samaa Jamaikanraitaa vaikka iloiset värit ovatkin.
Viime yönä sitten tuhosin vielä yhden kerän violetinkukertavaa kimalle Teddy Galaxya tyttären hiusdonitsiksi ja kaulahuiviksi. Näihin lankaa kului 96g (?eli siis koko kerä ei painakaan 100 grammaa. Näin tuntuu olevan lähes kaikissa kerissä, alittavat vyötteen grammamäärän :( )
Yritän saada kuvaa blogiini, kunhan ehdin.
Näin os siis Pirjoliisankin saldo avattu kolmella työllä ja yhteensä 209 grammalla. Lisää tulee, mutta vähän suurempia töitä, joten eivät ihan heti valmistu.
Kaks ja puoloset puikot viuhuu mustassa villalangassa.

5 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Hauska nähdä "teemasukkia"! Minultakin jo vienosti pyydettiin erään tietyn kansalaisuuden värejä tunnustavat sukat ja huivi - jalkapallopelien seuraamiseen ;)

Kristel kirjoitti...

Langan paino mitataan tehtaalla jossain tietyssä standardikosteudessa. Niinpä kerien paino kotioloissa vaihtelee esimerkiksi ilmankosteuden mukaan muutamalla grammalla.

Marja V kirjoitti...

Laitoin grammat ylös. Kerän painoon oletkin saanut jo vastauksen. Jos et vielä tiedä, niin Vaasassa on neulekahvila Loftetissa joka toinen keskiviikko klo 16-18. Seuraavan kerran siellä neulotaan 21.2. Tervetuloa mukaan!

Miisa kirjoitti...

Minä huomasin kans tuon langan painon. Se heitti valmistajasta riippumatta tuon 4%. Onneksi testasin muittenkin lankoja ennen suuntaamistani Novitalle rähjäämään... Ups..

Pirjoliisa kirjoitti...

Sitä langan painoa olenkin ihmetellyt, kiitokset vastauksista. Mietin vielä kuitenkin, että meillä ilman kosteus on normaalia korkeampi, joten luulisi, että lanka meillä painaisi enemmän:) Kuinkahan märässä ne punnitaan...
Loftet on ollut jo pitkään haaveena ja tuo neulekahvila. Aika on pikkusen turhan aikaisin, mutta nyt kirjaan ihan ylös itselleni ja laitan hälytyksen kännykkään.