28.2.2007

Pääsinpäs kahteen kiloon!

Huh tätä kilpaneulontaa!
Sain kuin sainkin tuon settini tehtyä, siinä on siis pieni kalorimetri (takasauma ommeltu, ei nappia) kauluri, sukat ja pienet ranteenlämmittimet, joista olis ehkä saanut tulla isommat, jos olisin tiennyt että lankaa riittää ja riittää. Pieni nyssäkkä jäi vielä, saattaa olla että joskus jatkan noita rannekkeita tai teen niihin peukalot (nyt on vain reiät). Ajatus oli kumminkin että jos tarkenen pannalla (ilman pipoa) niin käsiinkin riittää pienemmät kämmekkäät. Mutta toisaalta silla langanjämällä ei tee mitään muutakaan.
Tässä oli siis käytännöllisesti katsottuna mun kaikki isoveli-langat, tuplipahan neulottua ne pois tän hamsteroinnin myötä.
Nämä neljä työtä painoivat yhteensä 310 g, joten saldoni on siis 2020 g!
Veikkaisin että huomenna en taida puikkoihin koskea, mutta pudotuspelissä aion kyllä olla mukana, on noita lankoja vielä sen verran tuolla vaatehuoneessa varastoituna. Nyt on kumminkin ufojen vuoro seuraavaksi. Tavoitteena ufoja nolla ennen kesää.
Mutta siis tää kisa on ollut todella hauskaa, olen joka päivä tutkinut kaikkien alaryhmien aikaansaannokset ja uskomattomiin määriin muutamat on kyllä päässeet! ja hauskoja tarinoita siellä on myös ollut.
Niin että kiitokset kaikille ja pudotuspelissä jatketaan!
Terveisin Raijis

1 kommentti:

Marja V kirjoitti...

Laitoin grammat ylös.