15.2.2007

Poncho valmistui


Sain juuri valmiiksi sääliä kaivanneen Ainopaitani kaveriksi poolokauluksisen lyhyehkön ponchon lisälämpöä ja näyttävyyttä antamaan. Lankaa kului tasan 300 g, tupsujen koko määräytyi lankajämän mukaan. En millään malttanut odottaa, että pääsen huomenna oikean kamerani luokse, vaan näppäsin taas kännykkäkuvan.

Pakkaset tietysti hellittävät nyt kun sain tämän uuden lämpimän yhdistelmän valmiiksi! ;)

Ainoa jäi vielä yksi kerä, siitä on tarkoitus tehdä calorymetry ja kämmekkäät tai jotain muuta pientä. Seuraavaksi taidan kumminkin tuhota pienet Isoveli-nyssykät sukiksi tai sniikereiksi. Pian näette minkä värisiä jämiä pusseistani löytyy.

Terkkuja kaikille hamstereille! Raijis

6 kommenttia:

Raijis kirjoitti...

Helppiä! Unohdin laittaa labelin tähän mutta enpäs osaakaan lisätä sitä enää, enkä muutenkaan ole keksinyt miten julkaistua viestiänsä pääsee editoimaan! Voisko joku neuvoa?
Raijis

Marja V kirjoitti...

Voin korjata tuon. Apu/varaemännill on admin-oikeudet ja muilla vain kirjoitusoikeudet, joten muut eivät taida päästä editoimaan viestejä kirjoituksen jälkeen (ihan varma tästä en ole).

Johanna kirjoitti...

Sisäänkirjautumisen jälkeen oman viestin alareunaan comments-kohdan viereen ilmestyy kynän kuva. Sitä klikkaamalla pääsee editoimaan jo julkastua viestiä.

Raijis kirjoitti...

Hei, ei miulle tule kynän kuvaa, joten voisitko Marja-apuemäntä laittaa miulle sen labelin Raijiksen valmiit. Yritän seuraavaks olla huolellisempi.
Kiittäen ja kumartaen Raijis

Raijis kirjoitti...

pääsin kuin pääsinkin editoimistilaan, joten labelon paikallaan.
Raijis

Marja V kirjoitti...

Perjantait ovat sellasia, että minulla ei ole juuri netille aikaa, mutta olit näköjään jo ehtinyt saada labelin kuntoon. Laitoin grammat ylös.