11.2.2007

Pipo putkahti puikoilta

Kirjoneulepipo valmistui juuri. Kuvaa en ole vielä ottanut ja myssy on menossa lahjaksi, joten en muutenkaan esittele kuvaa ennen juhlia. Vaikka onkin epätodennäköistä, että päivänsankari tänne hamsteriblogiin eksyisi :). Lankaa pipoon tärväytyi 80 g.
Kysymys 1: Yritin jo Lankahamsterien pääblogissa kysyä tätä, mutta ilmeisesti kysymykseni jäi huomaamatta. Tarvitsen siis tarkennusta purkamissääntöön. Voiko purkaa aiemmin tehdyn työn ja saada hyvitysgrammat? Entä saako tililleen uudelleen tehtyyn tuohon kuluneet grammat vai vainko tuon purkamishyvityksen?
Kysymys 2: Bloggeriin kirjautuessani rastitan Remember me -ruudun. Joudun kuitenkin aina kirjautumaan uudelleen. Muissa vastaavissa tilanteissa pysyn sisäänkirjautuneena, jos niin haluan.

3 kommenttia:

jonskulainen kirjoitti...

Kysymys 2: mulla tekee samaa. En tiedä mistä johtuu, mutta jos joku osaa auttaa, niin otetaan apu innolla vastaan!

Kristel kirjoitti...

Ohos, muistan kysymyksen ja kuvittelin vastanneeni siihen jo... Ehkä vain ajattelin vastata. :) Eli siis voit saada sekä purkubonukset että sitten todellisuudessa kuluneet grammat, pääasiahan on että langat saadaan käyttöön.

Tuosta bloggerista en osaa sanoa mistä johtuu, itselläni näyttäisi uudessa tietokoneessa olevan sama ongelma mutten ole vielä ehtinyt tutkia johtuuko se jostain selainasetuksesta.

Marja V kirjoitti...

Laitoin grammat ylös. En osaa auttaa tuossa blogger-ongelmassa, valitan.