25.2.2007

Onko pudotuspelistä kiinnostuneita?

Pääblogissa ja muissa blogeissa on ollut kyselyä pudotuspelistä. Pääblogissa on ehdotettu, että jos pudotuspeliin osallistujia on melko vähän, voitaisiin osallistujat liittää sinne. Jos taas osallistujia on paljon, olisi ehkä mahdollista jatkaa apuemäntien avulla alablogeissa. Mitään virallista tämä ei ole, joten palkintoja ei ole pudotuspeliä jatkaville tiedossa. Minä voisin kyllä itsekin jatkaa langanostolakkoa ja jatkaa alablogin emännöintiä pudotuspelin ajan, jos kiinnostuneita on paljon (aloitin lankalakon jo tammikuussa, viime vuoden viimeisin lankaostos kun oli 31.12. nettikaupasta ja voisin oikeasti yrittää olla vuoden ostamatta lankaa, tosin se Novitan bambu kyllä houkuttaa). Onko täällä muita kiinnostuneita? Jättäkää kommentti tähän, niin katsotaan kiinnostuneiden määrän mukaan, mitä tehdään.

5 kommenttia:

koi kirjoitti...

Kyllä, vois hyvinkin jatkaa lankakauppaboikottia ;-)

Raijis kirjoitti...

Kyllä miekin voisin kokeilla pudotuspelissä kuinka kauan kestän. Yhdestä ns. tilaustyöstä on kyllä ollut vähän puhetta mutta saahan siihen hankkia lankaa, jos ei osta enemmän kuin reseptissä sanotaan? Entä miten siihen suhtaudutaan jos haluais tilaustyötä varten ostaa ensin yhden kerän laadun testaamiseksi, ettei joudu ostaan koko sikaa säkissä - voiko niin tehdä?
Raijis

JennyF kirjoitti...

Minä haluaisin myös vielä jatkaa ilman paineita, kunnes ostohimo vie voiton...

Vape kirjoitti...

Voisin myös jatkaa langanostolakkoa, jos se vaikka edesauttausi vanhojen työiden valmistumista. Bambulanka tosin täälläkin himottaa. Tarjouksia on sekä Prismassa että Tarjoustalossa, mutta saanee sitä lankaa sittenkin, kun johonkin oikeasti tarvitsee.
Vape

Altocumulus kirjoitti...

Vaikka minäkin himoitsen bambulankaa, niin ehdottomasti olen pudotuspelissä mukana. :)