17.2.2007

Mitäs nyt sitten tehdään?


Lanka loppui, kun vauvan slipoverista puuttui vain takakappaleen "olat", eli n. 3cm kummaltakin olalta. Miten tämän kanssa menetellään? Jätänkä ufoutumaan vai pyydänkö kanssaneulojilta apua jämäkerän muodossa (enkä merkitse sitä hamsterikulutukseen)? Vai menenkö lankakauppaan ruinaamaan vaihtoa, minulta nimittäin löytyy samaa lankaa eri värissä? Lanka on siis Austermann Bambou Soft, luonnonvalkoinen. Odotan ylidiktaattorin tuomiota asiaan.

2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Tässä tilanteessa jämäkerä (joko osto tai lahjoitus) tai langan vaihto on täysin hyvän hamsterikisahengen mukainen ratkaisu.

Jäin miettimään kerän vaihtoa lankakaupassa: sehän ei mitenkään kartuta varastoa jos vaihdat samaan lankaan mutta eri väriseen kerään. Lankavaihtohan hyväksytään kisan aikana eikä siitä mitenkään sakoteta, miksi sitten sakottaisin tuostakaan. :)

Jos siis vaihdat kerän varastostasi, tai jos ystävällinen kanssahamsteri lahjoittaa sinulle nöttösen, voit mielestäni hyvin punnita koko työn. Jos keskeneräisen viimeistelyyn on ollut pakko ostaa kerä, silloin olen "sakottanu" niin ettei ostettua lankaa saa laskea mukaan kulutukseen.

vanilla85 kirjoitti...

Kiitokset Kristelille tästä!

Jos jollain olisi Austermannin Bambou Softia luonnonvalkoisena, myydä tai lahjoittaa. Pienikin kerä riittää.

Jos ei löydy, niin suuntaan ensi viikolla lankakauppaan vaihtamaan kerää.