1.2.2007

Miisa täällä!

Heipä hei kaikille!
Elämme hamsterikuukauden ensimmäistä päivää. Eilen illalla tein hirveällä höngällä villasukkia valmiiksi ettei jäis kuin yksi keskeneräinen työ (turvaliivi Valovillestä koiralle) helmikuulle. Olen ensimmäistä kertaa hamstereissa mukana ja intoa riittää! Asun Korialla Novitan naapurissa ja siksi olen jatkuvassa kiusauksessa. Kodinhoitohuoneen kaappi pullistelee viime vuonna ostettuja kilolankoja (siis niitä "II-laadun" novita-lankoja) ja niitä aion vähentää ainakin pari kiloa ennen seuraavan kerän ostoa.

Olen lapseton 25-vuotias tradenomi. Teen oman alan kahdeksasta-neljään-työtä, eikä nappaa yhtään. Mieluiten tekisin jotain käsilläni ja käyttäisin luovuuttani muuhunkin kuin "sata tapaa raapustaa kakkonen" - ainoa hitusenkaan luovuutta käsittävä homma tässä laskujen pyörityksessä. Tästä syystä käyttäisin kaiken vapaa-aikani käsitöihin jos omatunto ja koira ei välillä pakottaisi lenkille. Pidän blogiani osoitteessa miisa.vuodatus.net.

Ensimmäisenä kisaan osallistuvana työnä ajattelin tehdä kaksi paria lapasia - pikkuveljelle ja hänen tyttöystävälleen. Lasken nämä yhdeksi työksi, lapasista kun on tarkoitus tehdä samanlaiset. :)

Iloista puikkojen kilkuttelua kaikille!

-Miisa

Ei kommentteja: