1.2.2007

Lisää ohjeistusta

Kommentoin jokaiseen grammamerkintään, joten jos kommenttia ei valmiin työn kohdalla ala kuulua, kyselkää minulta. Kommentteja ei välttämättä tule ihan heti, mutta yleensä päivän sisään. Poikkeuksena ovat perjantait, jolloin en koneelle ehdi yleensä ollenkaan. Sunnuntain ja maanantain välillä grammojen kirjaaminen voi olla myös hidasta, mutta viimeistään maanantai-iltana pitäisi tulla merkintöjä.

Maartsilla oli hyvä idea laittaa valmiiden töiden aiheeksi nimimerkki ja valmiit. Tämä helpottaa minun työtä, löydän valmiit työt ja pystyn helpommin laskemaan yhden henkilön grammat oikein. Toivoisin, että käytätte tätä muotoa. Zeska kirjoitti ohjeet kuvan lisäämisestä ja aiheiden (labels) lisäämisestä, joten en kirjoita samaa asiaa uusiksi. Tässä linkki ohjeisiin. Labeleita voi lisätä useampia samaan kirjoitukseen pilkulla eroteltuna.

Jos tulee muuta mieleen, niin kyselkää ja kommentoikaa.

EDIT: Muokkasin taustaa. Toivomuksena oli jotain pirteämpää, tässä on nyt hieman väriä, mutta ei liian räikeää. Toiveita saa edelleenkin esittää, jos jotain tulee mieleen. Jos nimiehdotuksia ei tule, niin miten olisi vaan ykköset? Jossain blogissa oli ehdotettu voittajia, niin arvelin, että ykköset voisi olla ihan hyvä vastaveto. :)

1 kommentti:

Raijis kirjoitti...

Ihan testimielessä kommentoin nyt tänne: Mä olen ainakin ihan tyytväinen ykköset-nimeen, mikäpä sen parempi ois!
Raijis