20.2.2007

Liivi & laukku

Teen yleensä useampaa työtä yhtäaikaa, joten joskus käy niin onnellisesti, että valmistakin tulee lyhyen ajan sisällä. Vasemmassa kuvassa oleva huppuliivi on neulottu espanjalaisesta Bali-nauhalangasta. Roudasin langan Espanjasta v. 2001. Aloitin siitä pari vuotta sitten puseroa, mutta jälki ei miellyttänyt. Purin sen tekeleen ja lanka jäi odottamaan inspiraatiota. Se tuli Kevät-Novitan mukana, sillä mallin 35 hupparin mallineule vaikutti langalle sopivalta. Liivi on siis tehty tuota ohjetta mukaillen. Lankaa paloi jämptisti 600 g.


Krhöm. Purin tuosta langasta tehdyn puseron takakappaleen juuri ennen hamsterikuun alkua. Mahtaakohan siitä tulla säälipisteitä? Tai edes sääliä?


Oikeassa kuvassa oleva laukku on uudempaa lankasatoa, viime syksynä hankittua lankaa. Laukussa on kankaasta tehty vuori. Projekti kevensi lankavarastoani 245 g:lla.


2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Sympatiaa kyllä. ;) Mutta grammoja tippuu vain hamsterikuun ajalta. :D

Marja V kirjoitti...

Laitoin grammat ylös. Jos nyt oikein tulkitsin, niin liivi on neulottu helmikuussa, joten grammoja tulee liivistä 600g ja laukusta 245g. Korjaathan jos näin ei ole.