23.2.2007

Kuulumisia ja loppukiriä

Tulinpahan vain kertomaan, etten ole pudonnut maalilman reunan yli lankakerineni, enkä langennut ostoksille, vaikkei valmista raportoitavaa kuulu eikä näy.

Jos ottaisin lankahamsteroinnin vakavasti (pois se minusta), en olisi arvokkaita neulomishetkiäni 'uhrannut' kuten tässä kuussa olen:
- neuloin valmiiksi Tove -lapaset, jotka aloitin tammikuussa (tuli ihanat!)
- yritin yhden illan neuloa pipoa, jonka purin pois (oli liian iso ja aiheutti muutenkin riitaa)
- neuloin kaksi iltaa ponchoa, jota en nyt voi tehdä valmiiksi, kun nettitilatut isommat puikot eivät tule ajoissa
- aloitin sellaisen neuleen, joka ei välttämättä ehdi valmiiksi helmikuussa (lapsen villatakki)
- valmiiksi neulotuista hamsteritöistä yksi oli höttöisen keveä eli mohairia

Joopa joo. Kiva neulomiskuukausi on ollut kuitenkin. Viime viikolla sattuneista syistä valmiiksi asti tuli vain yksi kaamean näköinen Tropiikkitäkki-tilkku, enkä voi sitäkään raportoida, kun se on punnitsematta. Ei ole kyllä montaa grammaakaan.

Katsotaan nyt tuleeko neuletakki valmiiksi tämän kuun puolella. Epäilyttää. Varsinkin, kun siihen pitäisi kiinnittää vetoketju, eikä mulla ole sitä edes ostettuna. Tällä hetkellä olen toisessa etukappaleessa menossa ja hihat on tekemättä kokonaan. Saas nähdä mitä muuta ohjelmaa viikonloppuun tupsahtelee, että ehtiikö tässä neuloskelemaan.

1 kommentti:

Kristel kirjoitti...

Lankahamstereita ei pidäkään ottaa liian vakavasti. :) (Tekeillä huivi Kidsilk Hazesta ja toista aloittelin Merinosilkistä, eikä kumpikaan ehkä ehdi valmiiksi helmikuussa. ;))