11.2.2007

Jotain valmista...
Olen vihdoin saanut valmiiksi muutakin kuin ne yhdet töppöset. Tein kaulahuivin punaisesta seiskaveikasta 100 g ja kolmiohuivin tummanlilasta rustikasta 300 g, nämä painot lisättäköön hamsterisaldooni. yirtän nyt lisätä myös kuvia tekemistäni hamsterituotteista, eli tarkoitus on tuoda tähän viestiin kuva myös niistä sniikereistä, jotka on jo aiemmin punnittu. Sniikerit näyttää kuvassa ihan hassulta, kun eivät ole jalassa.
Seuraavaksi jatkan hamsteriFifiä joka on vieläkin aika alullaan, ja varmaan aika pian saan Ainopaitani siihen valmiiksi ja pääsen kerjäämään säälipisteitä. Toisilla näyttää olevan jo kilokaupalla tehtyä, mutta perässä tullaan.
Mutta siitä olen ylpeä, että en ole edes tuntenut kiusausta ostaa lankoja. Hetken tuumin tuon rustikan kanssa, että pitäisikö anoa lupaa hakea yksi kerä lisää, mutta päätin kumminkin tyytyä tuon kokoiseen huiviin. Niin, sen sijaan että olisin kuolannut lankojen ostoa, katsoin kun yksi täti mätti lankakeriä kassahihnalle - niin teki ihan mieli torua moisesta hamstraamisesta :)
Terveisin Raijis

1 kommentti:

Marja V kirjoitti...

Laitoin grammat ylös.